Apple a fost dat din nou în judecată | NOOBZ.RO

Apple a fost dat din nou în judecată

Mădălina Gănescu
- 26.10.2015, 8:10 în Aplicaţii
0

SHARES

Nu eşti mulţumit de funcţia WiFi Assist oferită de noul sistem de operare de la Apple, iOS 9? Eşti de părere că aceasta ar putea face mai mult de atât pentru tine?

Nu eşti singura persoană în această situaţie şi nu ar fi exclus să poţi să fii compensat pentru deranjul creat.

Un cuplu din California a acţionat Apple în judecată, acuzând că face prea puţin pentru a avertiza utilizatorii iPhone cu privire la WiFi Assist, lucru ce duce la facturi gigant pentru utilizatori.

iPhone-ul tău tocmai a primit o serie nouă de emoticonuri

Nu este sigur dacă cei doi vor avea câştig de cauză, dar s-ar putea dovedi o pagubă destul de mare pentru Apple, dacă acest lucru se va întâmpla în cele din urmă.

Cuplul crede că pagubele se ridică la 5 milioane de dolari pentru toţi potenţialii clienţi afectaţi.

Este greu să ne imaginăm că alţi producători de dispozitive mobile ar fi fericiţi, de asemenea, să îl vadă pe Apple piezând.

Sony ar putea cumpăra divizia de imagistică de la Toshiba

În cele din urmă, companii precum Samsung au implementat un sistem WiFi boost asemănător. Cel mai probabil nu vor dori să se trezească încărcaţi cu facturi gigante la telefon, chiar dacă sunt responsabili pentru ele.

Desigur, nu este prima dată când Apple este acţionat în judecată. În urmă cu doar câteva luni, gigantul a fost dat în judecată pentru spaţiul de stocare incredibil de mic, iar în 2007, consumatorii iPod Nano au dat în judecată Apple pentru asigurarea a doar 7.45 GB spaţiu de depozitare pe iPod-urile de 8 GB (mai puţin cu 7%) 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!