More

  Google copiază o funcţionalitate Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a introdus pentru serviciul său Google Photos o funcţionalitate „împrumutată” de la rivalul Facebook, şi bine a făcut.

  Acum, utilizatorii pot elimina pe cineva din capacitatea de grupare automată, pe care o realizează aplicaţia Google Photos.

  Google Photos permite acum eliminarea pozelor în care apare cineva pe care nu doreşti să îl mai vezi în secţiunea „People” a aplicaţiei.

  Citeşte şi: Facebook permite selectarea amintirilor pe reţeaua socială

   

  Google grupează automat pozele folosind un program de recunoaştere facială. Odată cu actualizarea la versiunea 1.8, poţi bloca accesul pozelor în care apare o anumită persoană în categoria respectivă.

  Blocarea va garanta că persoana respectivă nu va mai apărea pe cartonaşul „Rediscover this day„, care oferă zilnic fotografii realizate în trecut, pe care utilizatorul ar vrea să le reveadă, pentru că, la urma urmei, fotografiile sunt făcute pentru a păstra amintirea şi a imortaliza momentul.

  Facebook a fot primul care a lansat această funcţionalitate pe propria sa platformă, în care poţi să filtrezi amintirile care apar pe tabul „On this day„. În acest sens, utilizatorii pot alege persoanele de care nu vor să îţi mai aminteşti.

  Citeşte şi: Batman: Arkham Knight pentru PC a revenit pe Steam, dar încă are probleme

  Google spune că această funcţionalitate va ajunge curând şi pe web şi versiunea iOS. Alături de această nouă funcţionalitate, poţi face zoom în lista cu rezultate ale căutărilor. Google promite şi îmbunătăţiri şi remediere a problemelor.

  Actualizarea va ajunge pe Google Play Store.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.