Facebook permite selectarea amintirilor pe reţeaua socială | NOOBZ.RO

Facebook permite selectarea amintirilor pe reţeaua socială

Cristian Gănescu
- 15.10.2015, 0:05 în Online
0

SHARES

Ce bine ar fi dacă am putea să eliminăm, să ştergem cu totul, anumite amintiri neplăcute pe care nu vrem să le retrăim niciodată… Ei bine, se poate!

Pe Facebook, cel puţin. Această funcţionalitate a apărut ca o necesitate în urma lansării „On This Day„. Este evident că, în anumite zile, Facebook va „pescui” anumite amintiri, pe care ţi le va prezenta şi reaminti. De cele mai multe ori, memoriile sunt unele pozitive, dar se întâmplă ca unele dintre ele să nu fie dintre cele mai dorite.

Citeşte şi: Facebook lucrează la o platformă video asemănătoare Youtube

Funcţionalitatea care îţi aduce aminte în fiecare zi despre ce s-a întâmplat în trecut poate fi un lucru extrem de pozitiv, dar poate, în acelaşi timp, cauza serioase stări negative, care pot duce chiar şi la depresie.

În acest sens, Facebook a creat posibilitatea filtrării anumitor amintiri, respectiv cele legate de anumite persoane. Tot ce trebuie să faci este să mergi la secţiunea „On This Day” şi să apeşi pe butonul de preferinţe.

Apoi, poţi introduce datele pe care vrei să le excluzi, astfel eliminând surpriza unei apariţii inoportune în newsfeed-ul tău.

Citeşte şi: Facebook lansează funcţia REACŢII

Poţi opri de tot notificările de la această funcţionalitate şi nu le vei mai vedea niciodată. Este un efort care merită făcut, mai ales când vrei să eviţi încercarea unor sentimente negative sau triste. În orice caz, este un demers bun din partea Facebook, care va elimina orice fel de incidente nedorite.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!