More

  6 motive pentru care ai nevoie de un antivirus pentru dispozitivele tale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ai nevoie de un antivirus sigur pentru dispozitivul tău Android? Ce ai spune despre un antivirus care îţi dezactivează codurile PIN şi îţi permite acces rapid la orice aplicaţie?

  Te-am făcut curioşi? Iată de ce ai nevoie de un antivirus puternic pentru smartphone, tabletă sau smartwatch-ul tău Android:

  » Trebuie să îţi protejezi dispozitivul de ameninţări electronice, iar dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti durata de viaţă a bateriei la o singură încărcare, ai nevoie de un „asistent” care să depisteze orice factor ce îţi poate pune în pericol intimitatea şi nu numai.

  Citeşte şi: Galaxy Note 5 primeşte o actualizare pentru baterie

  » Nu este suficient să depistezi o ameninţare, ai nevoie de un antivirus care să curăţe tot din telefonul tău, după o simplă şi rapidă scanare.

  » Atunci când descarci o serie de aplicaţii în telefon, de cele mai multe ori nu poţi vedea dacă acestea reprezintă un pericol. Un antivirus bun pentru Android este capabil să îţi ofere informaţii detaliate de îndată ce ai instalat aplicaţia şi îţi spune tot ce face aceasta, fără voia ta, în background.

  » Dacă te-ai săturat de persoanele care îşi bagă nasul în telefonul tău ori de câte ori au posibilitatea, poţi opta pentru un antivirus anti-furt. Acest tip de antivirus realizează imediat o captură cu faţa celui care îţi umblă pe telefon, fără să ceară voie de la tine. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul hoţilor.

  Citeşte şi: Galaxy S6 Edge + primeşte primul update la baterie şi securitate

  » Intră pe internet şi navighează fără griji. Cu un antivirus bun, poţi avea acces la aplicaţiile tale, fără a mai fi nevoit să introduci parola ori de câte ori vrei să te conectezi. Spre exemplu, App Lock de la Bitdefender îţi permite accesul rapid la aplicaţii şi dezactivează codul PIN atunci când eşti conectat la o reţea wireless de încredere.

  » Nici smartwatch-urile cu Android nu sunt neglijate. Dacă utilizezi unul, cu ajutorul unui antivirus bun, te poţi bucura de o experienţă nemaipomenită cu dispozitiv tău portabil, care lucrează în strânsă legătură cu smartphone-ul personal.

  Bitdefender Mobile Security, este un program antivirus care îţi ţine în siguranţă dispozitivele Android, iar cu doar 14.95 de dolari, poţi avea acces cu un singur cont la toate programele de securitate de care ai nevoie.

  Citeşte şi: Utilizatorii Android pot înregistra şi publica video-urile Gameplay cu aplicaţia Google Play Games

  Norton Mobile Security oferă, de asemenea, protecţie proactivă pentru smartphone-uri și tablete pentru a te ajuta să beneficiezi de puternicul potențial al lumii mobile. La un preţde 29.99 de euro ai parte de:

  » Protecție împotriva amenințărilor digitale ca aplicațiile riscante
  » Mecanisme de control pentru protecția confidențialității dvs. online
  » Recuperarea dispozitivelor furate sau pierdute, atunci când aveți nevoie
  » Restaurarea și partajarea informațiilor despre contacte
  » Un singur abonament pentru mai multe dispozitive

  Avast Mobile Security este un alt antivirus pentru Android, pe care orice utilizator Android îl poate utiliza gratuit cu o simplă descărcare de pe Google Play. Există o serie de unelte interesante care vin la pachet cu acest program, inclusiv câteva componente anti-furt.

  Citeşte şi: Galaxy View, de 18.4 inch, se lansează pe 6 noiembrie la 599 de dolari

  ESET Mobile Security & Antivirus este, de asemenea, disponibil pe Google Play. Pentru acest antivirus este disponibilă atât versiunea gratuită care include o serie de unelte anti-furt, cât şi versiunea plătită, cu un abonament de 20 de dolari pe an, care livrează şi protecţie anti-phishing, monitorizare pentru consum de date suplimentar şi multe altele.

  Aplicațiile gratuite se pricep să spună ce beneficii au, dar nu menționează și „costurile” reale. De aceea, este bine să analizezi terenul înainte de a face o achiziţie şi să stabileşti în cele din urmă care este cea mai bună variantă de antivirus pentru dispozitivul tău Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.