More

  James Bond nu îşi asociaza imaginea cu Samsung nici pentru 50 de milioane de dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Filmele din seria James Bond sunt un mediul ideal pentru plasarea de produse, dar uneori, oricât de mare ar fi suma, nu merită riscul de a pune în pericol imaginea personajul principal.

  După ce în James Bond: Skyfall, Heineken a avut o promoţie de 45 de milioane de dolari, producătorii au decis să reducă plasamentul de produse în Spectre.

  Acest lucru a presupus ca James Bond să rămână fără smartphone, refuzând ofertele pe care Sony şi Samsung le-au înaintat la începutul acestui an.

  Citeşte şi: Galaxy View, de 18.4 inch, se lansează pe 6 noiembrie la 599 de dolari

  Sony a oferit 5 milioane de dolari pentru ca celebrul spion să apară cu un smartphone al companiei, cu o ofertă de 18 milioane de dolari de la un furnizor exclusiv.

  Samsung a oferit aceeaşi sumă de 5 milioane de dolari, dar a rotunjit suma totală la 50 de milioane de dolari. Ambele oferte au fost respinse de către actorul Daniel Craig, care îl joacă pe James Bond, cât şi de regizorul Sam Mendes, după ce aceştia au ajuns la concluzia că cele două dispozitive nu sunt suficient de bune pentru spionul de talie internaţională.

  Sam şi Daniel nu agrează smartphone-ul Sony pentru a apărea în film„, a spus Andrew Gumpert într-un email care a ieşit la suprafaţă odată cu scandalul Sony Pictures leak. „Ei sunt de părere că smartphone-ul Sony nu este cel mai bun„.

  Citeşte şi: Sony ar putea cumpăra divizia de imagistică de la Toshiba

  Mendes şi Caig, cel din urmă fiind co-producător al Spectre, au avut autoritatea de a respinge orice decizie pe parte de business pe care ar fi luat-o cei de la Eon Productions. Succesul peliculei Skyfall a întărit şi mai mult poziţia francizei James Bond, iar asta a determinat ca producătorii să dorească continuarea seriei cu Spectre.

  Sony a avut şansa să apară într-o mini-serie, în care secretara lui James Bond, Moneypenny, să deţină un smartphone Xperia Z5, dar dispozitivul nu a apărut în Spectre. Chiar şi Q, cel care furnizează gadgeturile lui James Bond, nu a apărut cu un smartphone în film, dar a primit totuşi un loc pentru ceasul Omega Master.

  Spectre a reuşit să depăşească Skyfall, în box office, în prima săptămâna de deschidere. Filmul a înregistrat încasări de 80,4 milioane de dolari numai în Marea Britanie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.