More

  NVIDIA prezintă tehnologiile viitorului în materie de gaming

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  NVIDIA a prezentat astăzi cele mai noi tehnologii care vor defini viitorul gaming-ului, cum ar fi jocurile rulate în format 4K, oferind și informații despre direcțiile strategice ale companiei.

  Acestea includ dezvoltarea aplicației GeForce Experience și serviciul de game streaming GeForce Now – disponibil acum și în Europa.

  După prezentarea susținută de Igor Stanek, Technical Product Manager EMEAI – SHIELD și Technical Product Manager CEE, participanții au testat sistemele de gaming cu plăci de procesare vizuală GeForce pe televizoare 4K și monitoare cu tehnologia G-Sync.

  Citeşte şi: Cum găseşti orice poză din telefon primită vreodată

  Alături de aceste tehnologii, care vor defini gaming-ul în următorii ani, în cadrul evenimentului a fost abordată și lansarea recentă a notebook-urilor de gaming dotate cu unitățile GeForce GTX 980, care oferă aceleași performanțe întâlnite la sistemele clasice de gaming de tip desktop.

  MAXWELL este cel mai avansat GPU creat vreodată, cu performanţe excelente şi în materie de consum de energie.

  R9 370 nici nu se poate apropia de caracteristicile pe care le aduce Maxwell în prim-plan. Cu GeForce GTX 950, jocurile pe calculator sunt mai impresionante şi mai solicitante ca oricând. Gamerii necesită un GPU care să ofere suficientă putere, iar GeForce GTX 950 se pare că este punctul de plecare.

  GeForce GTX 950 livrează o experienţă mai bună de jos pentru o sumă de doar 160 de dolari.

  Citeşte şi: Android Wear nu mai necesită smartphone pentru apelurile voce

  Dacă nu ştii ce să alegi între o consolă şi jocuri pe PC, alege pur şi simplu GTX 950 este unul dintre îndemnurile pe care ni le oferă cei care au experimentat deja performanţa noii generaţii.

  Potrivit statisticilor NVIDIA, 85% dintre gameri necesită un upgrade la GTX 950, în caz contrar nu fac decât să se chinuie să joace cele mai noi jocuri apărute.

  În curând, pe piaţa din România vor intra primele notebook-uri gândite pentru entuziaşti, ce vor veni cu GTX 980 GPU. Mai mult decât atât, acestea sunt primele notebook-uri care folosesc realitate virtuală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.