More

  Noul ambasador Huawei, unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Robert Lewandowski, căpitanul echipei naționale de fotbal din Polonia și unul dintre cei mai buni jucători din lume, care activează la Clubul de fotbal Bayern Munchen, a devenit noul ambasador Huawei pentru Europa Centrală și de Est, Țările Baltice și Peninsula Scandinavă.

  Începând cu 12 noiembrie, Robert Lewandowski va promova atât brandul, cât și produsele Huawei: smartphone-uri, tablete și dispozitive portabile. Sloganul “Make it Possible” oglindește realizările fotbalistului, alegerea acestuia ca ambasador al brandului Huawei venind în mod natural.

  Robert Lewandowski este principalul atacant al echipei de fotbal Bayern Munchen si căpitanul echipei naționale a Poloniei. În sezonul 2014 – 2015 a fost desemnat cel mai bun marcator din Bundesliga, cu 17 goluri înscrise în 31 de meciuri.

  Citeşte şi: Cum putem combate produsele contrafăcute

  În data de 22 septembrie a bătut recordul Europe’s Big Five Football Leagues, înscriind cinci goluri în mai puțin de 8 minute și 59 de secunde. Acest record îl desemnează cel mai rapid marcator din istoria fotbalului.

  Drumul spre succes nu a fost unul ușor pentru Lewandowski. Acest jucător a fost nevoit să lupte împotriva tuturor obstacolelor, pentru a reuși pe plan profesional. Însă, datorită ambiției și încrederii în propriile forțe, el a reușit să facă posibil atingerea celui mai mare vis.

  Huawei a fost înființată în anul 1987 și a început ca și o companie mică, având câțiva zeci de angajați. În ultimii 28 de ani, Huawei a întâmpinat numeroase dificultăți, însă, nu a renunțat niciodată. Inovațiile axate pe nevoile consumatorilor, investițiile constante în departamentul R&D și munca asiduă au dus compania Huawei de la un brand necunoscut la situarea acestuia în Top 100 Inovatori Globali, dar și la prezența produselor și serviciilor companiei în peste 170 de țări și regiuni.

  Citeşte şi: Bateria care se încarcă de 10 ori mai repede decât bateriile moderne

  ”Robert Lewandowski a luptat să își atingă mereu obiectivele. A demonstrat că, datorită pasiunii și efortului constant, succesul va veni în cele din urmă. Împlinindu-și visul din copilărie, acela de a deveni un jucător de fotbal profesionist, acesta a demonstrat că totul este posibil, lucru care se îmbină perfect cu sloganul brandului. Robert este persoana potrivită care poate reprezenta fără niciun dubiu spiritul brandului Huawei.”, a declarat Wang Yanming, Președintele Huawei pentru Europa Centrală și de Est.

  “Sunt încântat că pot colabora cu Huawei, care întruchipează cu adevărat spiritul ‘Make it Possible’. Cred cu tărie că această colaborare va crește mult mai mult încrederea în ceea ce privește brandul Huawei și va inspira oamenii să își realizeze propriile vise, să le facă posibile.”, a declarat Robert Lewandowski.

  Începând cu luna noiembrie, Robert Lewandowski va colabora constant cu brandul Huawei, urmând să fie implicat în numeroase activități ale acestuia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.