More

  OnePlus One şi OnePlus 2 vor primi Marshmallow anul viitor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OnePlus a anunţat că cele trei dispozitive ale sale vor „parcurge un traseu anevoios” înainte de a primi actualizarea Android Mashmallow.

  Primul dispozitiv, OnePlus One, va primi noul sistem de operare în primul trimestru al anului 2016, prin Cyanogen Inc. În ciuda „despărţirii” dintre OnePlus şi Cyanogen, compania lui Steve Kondik continuă să susţină dispozitivul OnePlus One cu actualizări.

  Citeşte şi: LG G5 ar putea avea un design complet din metal

  Kondik a dezvăluit recent că Cyanogen doreşte lansarea CyanogenMod 13 (care este bazat pe Android 6.0) până de Crăciun. Cu toate acestea, CyanogenMod este proiectul comunităţii, în vreme ce sistemul de operare Cyanogen 13 urmează să fie lansat în anul 2016.

  În ceea ce priveşte cel de-al doilea dispozitiv al companiei, fondatorul Carl Pei a spus că OnePlus 2 va primi un build al sistemului de operare Oxygen bazat pe Marshmallow în primul trimestru al anului viitor.

  Pei a specificat că actualizarea nu va aduce API personalizat pentru amprentă, aşa cum au cerut mai mulţi utilizatori, dar în schimb firmaware-ul va folosi API-ul standart Google pentru senzorul de amprentă, care este intergrat în actualizarea Marshmallow.

  Citeşte şi: Cea mai rapidă metodă prin care să-ţi încarci telefonul

  În ceea ce priveşte OnePlus X, compania nu a oferit nicio informaţie cu privire la viitorul sistem de operare pe care dispozitivul îl va primi.

  La fel ca şi alte companii, care folosesc Android, OnePlus a fost pusă într-o situaţie destul de dificilă la începutul acestui an, când nu a putut să ofere ceea ce a promis, respectiv actualizarea Lollipop în termen de 90 de zile de la lansare. Acum, compania ia toate măsurile de siguranţă pentru a evita orice fel de probleme care ar putea să o afecteze negativ.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.