More

  Samsung Galaxy S7 va avea o cameră senzaţională

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tehnologia BRITECELL dezvoltată de Samsung promite module de dimensiuni reduse, pentru camera foto, cu o sensibilitate la lumină mai bună.

  Mai sunt numai câteva luni până la lansarea flagship-ului Samsung Galaxy S7, iar toată lumea doreşte să afle care va fi trendul în materie de specificaţii ale dispozitivelor care urmează să fie lansate în 2016.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 se lansează în februarie 2016

  Ştim deja că Snapdragon 820 a pierdut în faţa procesorului personalizat al Samsung, Exynos 8890, dar nu am avut nicio informaţie despre camera foto a flagship-ului, sau cel puţin nu am avut până acum.

  Senzorul care ar putea fi prezent pe smartphone-ul Samsung Galaxy S7 va beneficia de tehnologia BRITECELL.

  Tehnologia BRITECELL este construită pe sistemul ISOCELL care îmbunătăţeşte sensibilitatea la lumină. În vreme ce ISOCELL îmbunătăţeşte fidelitatea culorilor şi captează mai multă lumină, BRITECELL înlocuieşte elementele verzi ale sub-pixelilor cu unele care sunt sensibile la lumina albă.

  Algoritmul Samsung de procesare a imaginilor sunt capabile să proceseze date într-o imagine unde culorile (inclusiv verdele) par fidele, iar absenţa filtrelor verzi permit senzorului să capteze mai multă lumină.

  Citeşte şi: Samsung Note 5 vine cu un avertisment de folosire a S Pen-ului

  Un efect secundar al acestui sistem este că producătorii profită de BRITECELL şi ISOCELL pot produce module pentru camere mai mici, cu aceleaşi performanţe cu ale componentelor mai voluminoase, permiţând producătorilor reducerea grosimii fără să facă rabat de la calitate.

  Sigur, nu există o dovadă sau o confirmare a senzorului cu tehnologia BRITECELL pe Samsung Galaxy S7, dar există această posibilitate, iar specificaţiile nu ne fac decât să ne dorim şi mai mult această componentă pe flagship-ul Samsung.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.