More

  Samsung Note 5 vine cu un avertisment de folosire a S Pen-ului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ne aducem bine aminte problema pe care o prezintă Note 5 când vine vorba despre S Pen.

  În urmă cu doar câteva luni, după lansarea phablet-ului, publicaţiile de tehnologie au făcut o întreagă zarvă cu privire la problema pe care o poţi avea cu dispozitivul dacă introduci greşit S Pen-ul.

  Mai precis, introducerea greşită a stylus-ului în telefon poate provoca daune semnificative. Telefonul ar putea chiar să nu îţi mai recunoască S Pen-ul şi ar putea „strica” unele caracteristici ale dispozitivului.

  Ei bine, Samsung a luat în sfârşit măsuri cu privire la această problemă. J Williams a făcut recent o prezentare a produsului pe canalul său de YouTube şi a observat că Samsung Note 5 vine cu un avertisment pe ecran, trăgând un semnal de alarmă asupra modului greşit de introducere a stylus-ului.

  Citeşte şi: Cum scoţi stylusul blocat în Samsung Galaxy Note 5

  Iniţial, telefonul a inclus un avertisment în manualul de utilizare, dar dat fiind faptul că multe persoane nici măcar nu citesc ceea ce scrie, s-a recurs la această nouă metodă de avertizare.

  1

  Deşi ne-am aştepta ca avertismentul să fie cu privire la introducerea greşită a stylus-ului de către utilizator, de fapt se trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte accesul copiilor la dispozitiv sau accesul persoanelor străine la el, activităţi ce ar putea duce la inserarea greşită a S Pen-ului.

  Desigur, un avertisment nu va rezolva problema phablet-ului Note 5, motiv pentru care aşteptăm un Note 6 care să rezolve aceast inconvenient o dată pentru totdeauna.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.