More

  LG Watch Urbane 2nd Edition LTE a fost retras de pe piaţă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG a explicat decizia pe care a luat-o, cu privire la retragerea de pe piaţă a smartwatch-ului LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, printr-un comunicat transmis către The Telegraph.

  Compania a precizat o problemă la una dintre componentele hardware, care a fost depistată prea târziu.

  „Pentru competiţie şi pentru relaţiile cu furnizorii, nu dorim să comunicăm specificaţiile problemei care a dus la această decizie. Totuşi, ceea ce putem împărtăşi este că problema de hardware a fost legată de o componentă avansată pe care am încorporat-o în dispozitiv şi nu a mai fost utilizată în dispozitivele portabile LG înainte.

  În timpul unor testări agresive ce au însumat sute de ore în condiţii severe, s-a descoperit că această componentă a cedat în faţa standardelor LG şi ar putea avea un posibil impact asupra calităţii imaginii pe durata de viaţă a dispozitivelor.

  Citeşte şi: Lenovo Mobile se dizolvă, iar smartphone-urile se vând sub marca Motorola

   

  Vrem să specificăm foarte clar că problema în cauză nu are de-a face cu siguranţa dispozitivului sau a utilizatorului. Este, pur şi simplu, o problemă care ar putea afecta experienţa de utilitare a LG Watch Urbane 2nd Edition pe termen lung”, precizează compania.

  LG Watch Urbane 2nd Edition a fost primul smartwatch Android Wear care a oferit compatibilităţi celulare. Dispozitivul a fost primit cu mult entuziasm de fanii Android Wear. Din păcate, niciun producător nu are planuri să aducă pe piaţă un dispozitiv Wear similar, deşi Google insistă că am putea să le aşteptăm.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.