More

  Atenţie la actualizarea Windows 10 din noiembrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Actualizarea Windows 10 din luna noiembrie poate avea un impact nedorit asupra unor utilizatori. Mai multe programe de pe calculator, cum ar fi CCleaner, CPU-Z şi Intel WiDi ar putea fi şterse fără permisiunea utilizatorului.

  Este poate o mişcare mult prea agresivă pe care Microsoft o realizează pentru a îmbunătăţi viteza şi stabilitatea sistemului de operare prin actualizarea din luna noiembrie.

  Citeşte şi: Cum funcţionează Windows 10 Mobile de la Microsoft

  Informaţia a apărut odată cu foarte multe postări de pe reţeaua Reddit, unde utilizatorii se plângeau de efectele pe care actualizarea Windows 10 le are asupra conţinutului.

  Cele mai noi plângeri fac referire la ştergerea unor programe, între care CPU-Z şi AMD Catalyst Control Center. Informaţiile anterioare făceau referire numai la CCleaner, Intel WiDi Remote, Speccy şi Cisco VPN.

  Nu toată lumea a primit această actualizare. Microsoft a început distribuirea actualizării pe 12 noiembrie, prin furnizarea unui instrument special pentru cei care doresc să actualizeze imediat. Între timp, acest instrument nu mai este disponibil, iar actualizarea se realizează prin intermediul serviciului Windows Update. Actualizarea a generat o serie întreaga de BUG-uri.

  Citeşte şi: Actualizarea Windows 10 pentru Xbox One se lansează pe 12 noiembrie

  În ceea ce priveşte eliminarea mai multor programe de calculator, unii utilizatori speculează că nu este vorba de un BUG, ci Microsoft vrea să elimine toate programele cu drivere problematice, pentru a elimina orice posibilitate a unor eventuale conflicte ce pot interveni la nivelul sistemului de operare. Mai mult, utilizatorii pot reinstala programele care au fost eliminate.

  Cu toate acestea, utilizatorii spun că ar fi vrut să fie anunţaţi înainte de a instala actualizarea, cu privire la modificarea continutului şi a programelor. Practic, eliminarea acestor programe arată dezavantajul actualizării automate. Foarte mulţi utilizatori doresc să controleze acest proces şi să ştie exact modificările pe care actualizarea le aduce la nivel de sistem.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.