Cum poţi juca jocuri PS4 direct pe PC

Cristian Gănescu
- 26.11.2015, 7:00 în Desktopuri
0

SHARES

Microsoft a anunţat posibilitatea de streaming a jocurilor Xbox One pe Windows 10. Ce e drept, acesta i-a cam lăsat cu ochii în soare pe posesorii consolelor PS4, dar acest lucru este pe cale să se schimbe.

Pentru cei care doresc să ruleze jocuri PS4 pe PC, acum există o metodă „neoficială”, sub forma aplicaţiei Remote Play pentru PC.

Citeşte şi: Actualizarea Windows 10 pentru Xbox One se lansează pe 12 noiembrie

Un dezvoltator, care foloseşte pseudonimul „Twisted” a anunţat intenţia sa de a lansa un program pentru sistemele desktop, care este practic o versiune anterioară a aplicaţiei sale pentru Android, care imită capacitatea consolei PlayStation Vita de a reda jocuri de pe consola PS4.

Pe lângă posibilitatea de a rula jocuri PS4, aplicaţia Remote Play PC are şi un panou de comandă care permite personalizarea tastaturii şi a mouse-ului, cât şi salvarea diferitelor profiluri create.

Citeşte şi: Jocurile PlayStation 2, disponibile şi pe PS4

Cu toate acestea, programul nu va fi gratuit. Dezvoltatorul a spus în postarea sa de pe blog că aplicaţia va avea un cost de aproximativ 10 dolariTwisted a explicat că perceperea unei taxe pentru program îi permite lucrarea în continuare şi la dezvoltarea aplicaţiei.

Este foarte posibil ca Sony să reacţioneze în mod negativ şi să închidă aplicaţia neautorizată. În acest caz, cei care au achiziţionat aplicaţia vor pierde banii. Pe de altă parte, este posibil ca Sony să privească din altă perspectivă demersul dezvoltatorului, iar utilizatorii să primească ceea ce au aşteptat de foarte mult timp.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!