More

  Samsung lansează un browser special pentru Gear VR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung vrea să le ofere utilizatorilor cât mai mult conţinut pentru dispozitivul său de realitate virtuală, Gear VR, iar pentru a face acest lucru a creat un browser special.

  Numele ales explică de la sine conceptul: „Samsung Internet for Gear VR„. Acest browser le permite utilizatorilor să navigheze pe internet fără a fi nevoiţi să înlăturare dispozitivului de pe cap.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: Data de lansare, zvonuri, ştiri, specificaţii şi preţ

  Funcţia ce mai interesantă este că poţi vedea video-uri direct de pe site prin intermediul echipamentului de realitate virtuală, fără a avea nevoie de o aplicaţie specială.

  Browserul este destul de bine pus la punct şi benefeciază de foarte multe funcţionalităţi. Utilizatorii pot folosi recunoaşterea vocală pentru introducerea informaţiilor sau mai pot face acest lucru cu ajutorul unei tastaturi virtuale, atunci când recunoaşterea vocală dă greş.

  Dispozitivul poate fi folosit şi în „Gaze Mode„, meniurile putând fi selectate doar cu ajutorul privirii. Evident, poţi importa semne de carte pe care le ai deja în alt browser.

  Cu toate acestea, dacă ar fi să analizăm un pic modul în care funcţionează realitatea virtuală şi ce capacităţi are, rezoluţia de redare este de două ori mai slabă, ceea ce înseamnă că vorbim despre o calitate vizuală redusă.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va avea o cameră senzaţională

  Desigur, este vorba despre un dispozitiv care câştigă tot mai mult în popularitate, iar conţinutul este cel mai important în această fază de dezvoltare a sa ca produs. Rămâne de văzut în ce măsură utilizatorii îl vor adopta pentru intrumentul de îmbunătăţire a experineţei de „browsing”.

  O versiune beta a aplicaţiei va fi disponibilă pentru descărcare în Oculus Store. Ai nevoie de o versiune flagship Samsung pornind de la Galaxy Note 4 în sus.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.