More

  iPhone 7: Cele 5 aspecte care dezvăluie o schimbare radicală de design

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cu toţii ştim că, la un moment dat, design-ul iPhone se va schimba sub o formă sau alta. Seria S de la Apple a urmat o anumită linie de design, dar se parte că iPhone 7 va suferi schimbări majore în ceea ce priveşte aspectul.

  În urma lansarii iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, majoritatea utilizatorilor se aşteaptă ca Apple să vină în cele din urmă cu ceva nou, care „să rupă gura târgului”, dar nimeni nu s-ar fi gândit că schimbarea se va realiza în ceea ce priveşte design-ul.

  Citeşte şi: Cu ce vin în plus Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge faţă de S6 şi S6 Edge

  Aşa cum notează Forbes, Weibo ne-a obişnuit de-a lungul anilor cu imaginile lansate în presă înainte de lansarea oficială şi se pare că, Apple testează în prezent nici mai mult, nici mai puţin de 5 modele diferite de iPhone 7, fiecare dintre ele venind cu ceva aparte.

  » Adio port de încărcare

  Locul îi va fi luat de un USB Type-C, mai ales pentru că deja compania dă un astfel de semn prin crearea unui singur port pe MacBook. În 2016, se aşteaptă ca telefoanele Android să treacă pe Type-C, lucru ce ar duce la unificarea standardelor de încărcare.

  Citeşte şi: 16 lucruri de care să ţii cont atunci când cumperi un laptop nou

  » Încărcare wireless

  Apple ar putea renunţa la tradiţionala mufă jack 3.5 mm în cazul următorului iPhone, pentru că este prea mare. Nu există informaţii cu privire la faptul că încărcătoarele wireless deja existente vor fi compatibile cu următorul flagship lansat de Apple sau dacă dispozitivul va primi un încărcător personalizat.

  » Multi-Touch 3D Touch

  Multi-touch nu era nou atunci când Apple a introdus caracteristica „pinch to zoom” pe iPhone, dar a fost pentru prima dată utilizat pe un dispozitiv mobil. Acum, Apple testează cu precădere integrarea acestei tehnologii cu 3D Touch.

  Citeşte şi: 10 sfaturi simple și de bun simț, care ne ajută să navigăm pe rețelele sociale

  » Cameră duală

  S-a zvonit încă dinaintea lansării smartphone-ului iPhone 6S că va fi folosită tehnologiei camerei principale duale. Se pare că, acest tip de tehnologie este în sfârşit pregătită pentru iPhone 7, în mod special pentru că cea folosită pe iPhone 6S nu a doborât competiţia cum au reuşit iPhone-urile din seriile anterioare.

  » Recunoaşterea amprentei In-Display

  Odată cu renunţarea la Lightning port, recunoaşterea amprentei In-Display va permite companiei să renunţe în sfârşit la butonul home şi să schimbe în cele din urmă designul cu care ne-a obişnuit.

  2

  Desigur, până la proba contrarie, indicat ar fi să tratăm toate aceste informaţii cu precauţie. Nu ar fi o surpriză ca Apple să creeze un Super iPhone care să conţină toate specificaţiile de mai sus, dar permiteţi-mi să mă îndoiesc că va reuşi să facă acest lucru până în 2016.

  În cele din urmă, putem paria pe faptul că iPhone 7 va avea un design schimbat radical faţă să smartphone-urile anterioare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.