More

  Cu ce vin în plus Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge faţă de S6 şi S6 Edge

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când Samsung a luat în mod oficial decizia de a lansa dispozitivele premium Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge la începutul acestui an, renunţând la aspectul plăsticos, a reuşit să obţină reacții care mai de care mai neaşteptate.

  În același timp însă, lipsa unei baterii detaşabile şi a unui suport microSD a înfuriat unii utilizatori pe termen lung. Marea întrebare acum, mai ales pe fondul zvonurilor care tot circulă, este sub ce formă vor veni noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Potrivit unui nou raport de la Coreea Times, forma în sine nu va fi cu adevărat o surpriză.

  Mai exact, o sursă de industrie a declarat următoarele:

  „Locul unde va fi dezvaluit noul smartphone Galaxy, numit provizoriu Galaxy S7, este încă nehotărât. Deşi Samsung a preferat până în prezent să dețină propriul eveniment de lansare pentru produse noi, S7 va primi o mică schimbare.”

  Citeşte şi: 16 lucruri de care să ţii cont atunci când cumperi un laptop nou

  O altă sursă, care a vorbit cu organizaţia de știri prin telefon, a declarat următoarele:

  „De vreme ce, S6 și S6 Edge au reprezentat un progres, S7 va avea îmbunătăţiri atât la nivel de calitate a imaginii, cât şi în ceea ce priveşte performanţa şi alte câteva caracteristici noi. Dar, pentru că smartphone-urile sunt deja bunuri de larg consum, nu trebuie să acordaţi o foarte mare atenţie aspectului exterior … Punctul cheie este acela că toţi consumatorii se pot bucura de conținut de calitate cu o viteză de procesare îmbunătăţită considerabil.”

  În acest scop, se sugerează că noua pereche de produse premium, ce va fi lansată la începutul anului viitor, se va concentra mai mult pe performanța crescută a SoC și pe un DRAM (Dynamic random access memory) nou, o calitate mai luminoasă și / sau mai mare a panoului SAMOLED.

  Au existat zvonuri potrivit cărora odată cu Galaxy S7 și S7 Edge vom vedea o revenire la includerea ajutorului pentru microSD, o veste bună pentru cei ce speră într-o renaștere a celulelor de putere detașabile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.