More

  Xbox One nu va avea Remote Play pe smartphone cât de curând

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft rămâne, din nou, în urma companiei Sony în ceea ce priveşte o funcţionalitate tot mai populară şi cerută de toţi utilizatorii: Remote Play.

  Streaming-ul de pe consolă pe dispozitivele mobile oferă jucătorilor posibilitatea de a rula jocurile preferate cu o mobilitate sporită, de oriunde din casă. Dintr-un motiv necunoscut, Microsoft nu a oferit această funcţionalitate şi pentru dispozitivele smartphone.

  Citeşte şi: Actualizarea Windows 10 pentru Xbox One se lansează pe 12 noiembrie

  Consola Xbox One oferă streaming pentru tabletele Windows 10 şi pentru PC-uri, prin aplicaţia Xbox, dar funcţionalitatea PS4 Remote Play de la Sony oferă suport şi pentru smartphone.

  Publicaţia Techradar a consultat un purtător de cuvânt al Microsoft  cu privire la lipsa suportului pentru smartphone-urile Windows 10 şi dacă aceasta va fi remediată curând. Purtătorul de cuvânt a oferit un răspuns sec: „Nu se întrevede nimic în viitorul apropiat„.

  Purtătorul de cuvânt a spus că „sunt o serie întreagă de aspecte de care trebuie să ţină cont pentru compatibilitatea cu smartphone-urile, cu toate că din punct de vedere tehnic este posibilă„.

  Este evident că experienţa utilizatorului este una diferită pe ecranul mic al unui smartphone, comparativ cu cel al unui monitor sau al televizorului, iar Microsoft consideră că nu trebuie să facă acest pas numai pentru că Sony a făcut-o deja.

  Citeşte şi: Sony confirmă aplicaţia PS4 Remote Play pentru Windows şi Mac

  Mai mult, numărul celor care doresc această funcţionalitate nu este atât de mare încât să se dovedească a fi fezabilă oferirea suportului pentru streamingul pe smartphone.

  Cu toate acestea, este foarte probabil ca, în ciuda declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Microsoft, această funcţionalitate să fie în lucru. Să sperăm că orizontul de aşteptare nu o să fie atât de mare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.