More

  TAG Heuer creşte producţia de smartwatch-uri Connected

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Producătorul de ceasuri elveţian Tag Heuer a anunţat că va creşte producţia de smartwatch-uri TAG Heuer Connected, pentru a face faţă cererii mari din parte utilizatorilor.

  Deşi are un preţ de dispozitiv de lux de 1500 de dolari, făcându-l astfel cel mai scump ceas Android Wear de pe piaţă, retailerii şi filialele au primit comenzi de peste 100.000 de ceasuri.

  Primul model de smartwatch al companiei eveţiene este conceput după modelul clasic Carrera şi i s-a spus iniţial Carrera Wearable 01. Dispozitivul are un procesor Intel, care este văzut pentru prima dată să dea viaţă unui dispozitiv de pe platforma Android Wear de la Google.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va avea tehnologie de răcire

  Bloomberg anunţă că TAG Heuer a crescut producţia de ceasuri Connected de la 1,200 la 2,000 de unităţi pe săptămână.

  Mai mult decât atât, raportul spune că vânzările online ar putea fi suspendate până în mai sau iunie 2016, de vreme ce prioritatea companiei este să menţină magazinele fizice mai presus de portalurile e-commerce.

  TAGHeuerConnectedGroup-840x326

  Acest lucru va asigura, de asemenea, că magazinele fizice au stoc suficient de TAG Hauer Connected, pentru a reuşi să facă faţă cerinţelor ulterioare.

  Citeşte şi: 16 lucruri de care să ţii cont atunci când cumperi un laptop nou

  CEO-ul TAG Heuer, Jean-Claude Biver, pe lângă faptul că a confirmat creşterea producţiei pentru a face faţă comenzilor ulterioare, a adăugat, de asemenea, că colecţia TAG Heuer Connected se va extinde pentru a oferi ceasuri diferite în funcţie de stil, iar acest lucru va fi realizat prin folosirea diferitelor tipuri de materiale.

  Totuşi, Biver a mai precizat că cei mai noi membri ai colecţiei sunt programaţi să ajungă spre finalul anului 2016, poate chiar începutul anului 2017.

  TAG Heuer a lansat smartwatch-ul Connected la preţul de 1,500 de dolari la începutul lunii noiembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.