More

  Steam permite eliminarea permanentă a jocurilor din librărie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cei care au beneficiat din plin de reducerile Steam şi au strâns foarte multe jocuri în librăria Steam vor fi fericiţi să afle că acum pot scăpa definitiv de jocurile de care nu mai sunt deloc interesaţi şi ocupă spaţiu inutil.

  Nu mai este de mult o noutate că există foarte mulţi utilizatori care, cuprinşi de febra reducerilor, au achiziţionat extrem de multe jocuri, iar librăria lor arată ca un „timeline” al dezvoltării industriei gamingului.

  Citeşte şi: Samsung Gear VR primeşte cinci noi jocuri şi aplicaţii

  O listă lungă de jocuri poate fi un mare impediment în găsirea unui anumit joc pe care doreşti să îl joci, iar cei mai mulţi dintre utilizatori doresc să aibă o librărie curată şi ordonată, mai ale că unele jocuri sunt achiziţionate pentru a fi jucate o singură dată.

  Cei care doresc să scape de acele jocuri pe care nu le vor mai juca şi a doua oară, tot ce trebuie să facă este să meargă la meniul „Games and Applications” din aplicaţia Steam Support şi să găsească jocul de care vor să scape definitiv. Din pagina jocului, trebuie să selecteţi „Ajutor” şi „I want to permanently remove this game from my account„. După ce ai confirmat acţiunea, jocul va dispărea definitiv din librăria ta.

  Nu ştim exact când a fost introdusă această funcţionalitate, dar funcţionează mai bine decât opţiunea de a ascunde jocurile.

  Citeşte şi: Xbox One nu va avea Remote Play pe smartphone cât de curând

  Cu toate acestea, trebuie să ai grijă atunci când doreşti să ştergi un joc care a fost achiziţionat la pachet cu altele. La ştergerea unui astfel de joc, vor fi şterse toate jocurile care au venit la pachet cu jocul rspectiv.

  Prin urmare, pentru cei care s-au săturat să scrolleze între sute de jocuri pe care nu le joacă mai mult de o dată sau pe care le-au cumpărat numai pentru că erau ieftine, acum pot face o curăţenie generală şi îşi pot pregăti librăria pentru reducerile de iarnă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.