More

  Dispozitivul Vive VR de la HTC amânat pentru aprilie 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru a înlătura toate speculaţile cu privire la dispozitivul Vive VR, HTC a publicat o declaraţie pe blogul companiei.

  Compania se declară fidelă scopului de a furniza dispozitivul unui grup cât mai larg de parteneri şi creatori de conţinut şi doreşte cu orice preţ să furnizeze cea mai bună experienţă clienţilor săi.

  Citeşte şi: Primul joc VALVE pentru dispozitivul VR este un joc captivant care simulează UN JOB

  De la anunţarea dispozitivului Vive VR în luna martie 2015, HTC s-a concentrat pe dezvoltarea unui conţinut captivant, finisarea componentei de design şi a exerienţei utilizatorului, cât şi pentru stabilirea unor relaţii între parteneri şi industria gamingului.

  HTC a stabilit o colaborare cu Valve, prin intermediul căruia a distribuit dezvoltatorilor şi creatorilor de conţinut kitul HTC Vive Developer. 

  Citeşte şi: HTC One A9 este o copie fidelă iPhone

  Pe viitor, HTC va găzdui conferinţa dezvoltatorilor din Beijing, pe 18 decembrie, iar la CES va lansa cea de-a doua generaţie a HTC Vive Developer Kit.

  Vor fi disponibile încă 7.000 de unităţi ale HTC Vive Developer Kit, pentru dezvoltatori, urmând ca în luna aprilie 2015 să fie disponibilă şi varianta comercială a dispozitivului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.