Noua aplicaţie Yahoo oferă conţinut în funcţie de starea ta de spirit | NOOBZ.RO

Noua aplicaţie Yahoo oferă conţinut în funcţie de starea ta de spirit

Cristian Gănescu
- 11.12.2015, 9:02 în Aplicaţii
0

SHARES

Celor care nu găsesc niciodată ceva interesant de vizionat la televizor, noua aplicaţie Yahoo Video Guide le vine în ajutor.

Compania a integrat în aplicaţie un ghid video care te ajută să descoperi canalele care transmit emisiunile tale preferate. Dacă vrei să revizionezi un serial anume, Yahoo Video Guide îl poate găsi.

Citeşte şi: PlayStation ajunge pe iOS şi Android

Odată ce ai descoperit emisiunea care îţi place, aplicaţia îţi permite să o vizionezi direct în aplicaţia nativă pe care rulează, fie că este vorba de HBO, Amazon sau Hulu.

Yahoo Video Guide ştie deja ce alte aplicaţii de streaming sunt instalate pe dispozitiv, deci nu vei avea rezultate de la HBO, dacă tu nu ai instalată aplicaţia respectivă.

Dacă vrei să vizionezi ceva, dar nu ştii sigur ce, există opţiunea de „alegere a stării de spirit”, cu ajutorul unor GIF-uri. Alegi GIF-ul care corespunde cel mai bine stării pe care o ai, iar Yahoo Video Guide îţi va afişa mai multe sugestii.

Citeşte şi: WhatsApp: Ai parte de 3 mari surprize la ultima actualizare

Aplicaţia este un agregator de conţinut şi nu se doreşte a concura cu marile aplicaţii de streaming. Yahoo Vide Guide este disponibil pe App Store şi Google Play.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!