PlayStation ajunge pe iOS şi Android | NOOBZ.RO

PlayStation ajunge pe iOS şi Android

Cristian Gănescu
- 8.12.2015, 14:05 în Aplicaţii
0

SHARES

Sony a lansat aplicaţia PlayStation Messages pentru iOS şi Android, aplicaţiile fiind disponibile pe magazinele Google Play şi App Store.

Compania doreşte simplificare modului în care utilizatorii PlayStation Network interacţionează, iar aplicaţia mobilă este soluţia perfectă.

Citeşte şi: Sony confirmă aplicaţia PS4 Remote Play pentru Windows şi Mac

Aplicaţia oferă o interfaţă dedicată transmiterii mesajelor rapid unor prieteni din lista ta, directe de pe dispozitivul tău mobil. Dacă vrei să verifici disponibilitatea unui prieten, o poţi face acum fără să mai fie nevoie să porneşti consola şi să te loghezi.

Mesageria este cea mai folosită funcţionalitate a aplicaţiei PlayStation, iar următorul pas logic a fost crearea unei aplicaţii de sine stătătoare, care să ofere mult mai mult utilizatorilor.

PlayStation-Messages

Practic, aplicaţia va oferi lista completă cu prieteni, ordonată după disponibilitate sau în ordine alfabetică. Utilizatorii vor avea disponibile grupurile favorite, în care pot introduce mai multe persoane odată. Pot fi tansmise mesaje text sau vocale, cât şi emoticoane sau ataşamente.

Citeşte şi: Sony extinde serviciile PlayStation Network ca urmare a creşterii vânzărilor PS4

Sony doreşte crearea unei experienţe sociale plăcută pentru toţi utilizatorii PS4, pe care îi conectează pentru a îndeplini scopuri comune, lucru care va cristaliza mai multe nuclee de jucători. Aplicaţia este disponibilă chiar acum pentru descărcare.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!