Samsung Galaxy S7 va ajunge în magazine din martie 2016 | NOOBZ.RO

Samsung Galaxy S7 va ajunge în magazine din martie 2016

Mădălina Gănescu
- 14.12.2015, 15:32 în Smartphones
0

SHARES

Wall Street Journal a publicat în dimineaţa zilei de luni o mulţime de detalii noi cu privire la cel mai nou flagship pe care îl va lansa Samsung în 2016, Galaxy S7.

Publicaţia citează „surse apropiate proiectului” şi oferă informaţii cu privire la design, specificaţii şi chiar data de lansare. Totuşi, în raport se mai arată şi faptul că în aceste 3 luni de aşteptare pot apărea şi alte schimbări, care nu ar trebui să ne surprindă.

Citeşte şi: iPhone 7: Evaluarea zvonurilor sau tot ce trebuie să ştim până acum

În mod neaşteptat, articolul este extrem de bogat în detalii în comparaţie cu alte poveşti de acest tip, aşa că haide să vedem despre ce este vorba cu adevărat.

» Galaxy S7 şi S7 Edge

În ciuda zvonurilor cu privire la S7 Plus, în raportul publicat astăzi de WSJ sunt publicate două modele: cel normal, cu ecran drept, care se va numi Galaxy S7 şi unul cu ecran curbat, care va avea denumirea de Galaxy S7 Edge.

» Ecran sensibil la presiune

Potrivit surselor, cea mai nouă specificaţie care vine pe Galaxy S7 este ecranul sensibil la presiune, ce va lucra precum un display 3D Touch, tehnologie deja disponibilă pe iPhone 6s şi 6s Plus.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 Plus: Primele imagini video cu phabletul de 6 inchi

Nu este menţionat în raport, dar Synaptics ar putea fi compania ce stă în spatele soluţiei, în mod special pentru că aceasta a anunţat tehnologia ClearForce, care va fi disponibilă pe smartphone-uri ce vor fi lansate în 2016.

» Port Tip C – încărcare rapidă

Samsung Galaxy S7 va veni cu un pot Tip C, aşa cum vedem deja pe ultima generaţie de smartphone-uri Nexus. Se pare că, dispozitivul „se va încărca pentru o zi întreagă în mai puţin de 30 de minute şi în unele situaţii semnificativ mai rapid decât atât.” Făcând o comparaţie, dispozitivele Nexus 5X necesită o oră şi jumătate pentru o încărcare de 100%. Nu este clar pentru moment ce reprezintă „încărcarea completă”, dar se pare că Samsung ar putea învinge crunt competiţia în această zonă.

Citeşte şi: Metrou România vs. metrou Coreea de Sud – Unde greşim!

» Schimbări de design puţine în comparaţie cu anul trecut

Galaxy S7 şi S7 Edge vor fi relativ asemănătoare cu predecesoarele, Galaxy S6 şi S6 Edge. Dispozitivele nu vor fi „cu mult schimbate”, iar modificările vor fi „minore” în comparaţie cu revoluţia adusă de S6 anul acesta.

» MicroSD se întoarce doar pe Galaxy S7

Acest aspect este următit cu mare atenţie utilizatorii Samsung şi se pare că, potrivit WSJ, slot-ul pentru cardul microSD va fi, „se pare”, disponibil pe Galaxy S7. Doar modelul simplu va primi această caracteristică, aşa că S7 Edge va veni cel mai probabil fără el.

» Schimbări semnificative în ceea ce priveşte camera

Camera de pe Samsung Galaxy S7 vine cu îmbunătăţiri majore în ceea ce priveşte fotografierea în condiţii de iluminare redusă, aspect destul de sensibil în cazul camerelor de pe dispozitivele mobile din întreaga industrie. Modulul de cameră va fi de aceeaşi culoare cu întreg designul S7, potrivit raportului. Dacă este adevărat, se pare că Samsung a găsit o modalitate prin care să ofere o cameră high-quality modernă, fără umflătura pe care am văzut-o pe multe telefoane flagship anul acesta.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: O analiză pertinentă a controversatului design

Gigantul tech sud-coreean are în vedre şi scanarea retinei pentru unele versiuni ale noului smartphone flagship.

» Lansare şi disponibilitate în magazine

În final, sursele spun că Galaxy S7 va fi lansat în SUA la mijlocul lunii martie 2016. Lansarea propriu-zisă este „aşteptată” în jurul MWC, care este programat pe 22 – 25 februarie în Barcelona. Au existat anumite zvonuri care sugerau că Samsung va lansa S7 şi S7 Edge mai devreme decât de obicei, dar dacă raportul de astăzi este precis, vom avea parte de aceleaşi evenimente ca de obicei.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!