More

  Google nu mai permite utilizarea camerei de laptop pentru YouTube

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a anunţat că va renunţa la o funcţionalitate pe care YouTube o are din anul 2006.

  După 10 ani, compania Google a anunţat că funcţionalitatea YouTube de înregistrare cu webcam-ul de pe laptop nu va mai fi disponibilă începând cu data de 16 ianuarie 2016.

  Citeşte şi: Google îţi permite să salvezi imagini pe contul personal

  Posibilitatea de a înregistra din calculator direct pe platforma video a fost introdusă pentru prima oară în anul 2006, atunci când Google a preluat YouTube.

  Motivul invocat pentru renunţarea la această funcţionalitate este că nu a fost folosită îndeajuns, iar tehnologia care stă la baza acesteia este depăşită moral.

  Google mai spune că această tehnologie foloseşte Flash, care nu mai este susţinut, ceea ce este un motiv în plus pentru care utilizatorii vor trebui să înregistreze local video-urile, după care să le încarce pe platformă.

  Citeşte şi: Google a brevetat tehnologia de prelevare de sânge fără ac

  Practic, cu ajutorul acestei funcţionalităţi, utilizatorii nu mai trebuiau să aştepte ca video-ul să se încarce pe platformă, ci practic era înregistrat direct pe site. După încărcare, puteai edita fişierul video, după care să îl publici.

  Pentru cei care nu au o cameră externă, care nu este încorporată, soluţia este să folosească un software cu care să înregistreze local, după care să încarce direct video-ul pe platforma YouTube.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.