More

  Google Maps pentru iPhone îţi arată ce magazine sunt aglomerate şi ce preţ are benzină

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La timp pentru ultimele planuri şi cheltuieli de sărbători, Google a lansat o actualizare a aplicaţiei Google Maps pentru iOS, care îţi arată acum când sunt aglomerate magazinele şi când ar fi mai bine să mergi în anumite locaţii.

  Având acest tip de informaţii, îţi poţi planifica mai bine timpul pe care îl ai la dispoziţie, în mod special dacă eşti o persoană extrem de ocupată. Aplicaţia îţi oferă acum informaţii cu privire la cafenele, restaurante, săli de fitness şi nu numai.

  În plus, aplicaţia Google Maps pentru iOS îţi arată preţul la benzină. În lunile anterioare, Google a oferit actualizări care te ajută să afli ce programe au unele magazine sau dacă este un magazin aglomerat sau nu.

  Citeşte şi: Google Maps funcţionează acum şi pe Apple Watch

  Noua funcţie era disponibilă pentru versiunea Android din luna septembrie, dar pe iOS a ajuns abia acum.

  Între timp, preţul la benzină este ultima funcţionalitate disponibilă întâi pe Android. În luna octombrie, Google a anunţat o nouă funcţie care le va permite utilizatorilor Maps să adauge o oprire pe parcursul unei rute, cum ar fi o cafenea sau o benzinărie, de acolo aplicaţia stabilind traseul până la destinaţia finală.

  Actualizarea aplicaţiei Google Maps pentru iOS este disponibilă acum pe iTunes App Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.