More

  Google Maps pentru iPhone primeşte îmbunătăţiri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google actualizează aplicaţia Google Maps pentru iPhone.

  Actualizarea aplicaţiei primeşte alerte vocale pentru prima dată, astfel încât atunci când eşti pe modul de navigare, Google Maps îţi poate spune unde sunt zone aglomerate sau au avut loc accidente şi este bine să eviţi rutele.

  Mai multe decât atât, aplicaţia îţi face un rezumat al situaţiei tradicului înainte să pleci la drum şi îţi furnizează cea mai bună şi mai sigură rută până la destinaţia dorită.

  Citeşte şi: Skype introduce un buton de SHARE pentru Web

  Totul este disponibil hands-free pentru a asigura cele mai bune condiţii de utilizare şi siguranţa.

  Această funcţie este asemănătoare cu Waze, aplicaţia de navigare GPS cumpărată de Google în 2013 pentru 1.1 milioane de dolari.

  Google a revizuit această aplicaţie pentru prima dată de la achiziţionare Waze, cu îmbunătăţiri asemănătoare pentru modul în care poţi raporta probleme precum accidente, drumuri închise sau accidente.

  Citeşte şi: Firefox îmbină navigarea privată cu protecţia de urmărire

  Totuşi, Google Maps a mai primit o nouă funcţie săptămâna aceasta: capacitatea de a adăuga sau de a omite afaceri. Este un plus pentru deţinătorii de afaceri mici care nu sunt la curent atât de mult cu tehnologia, dar vor să se dezvolte treptat şi în spaţiul virtual.

  Google Maps are nevoie de tot ajutorul din lume pentru iPhone, de vreme ce Apple a actualizat recent propriul software Maps, odată cu lansare iOS 9. Apple Maps oferă în cele din urmă un traseu public clar, iar feedback-ul pare să fie unul bun până în momentul de faţă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.