More

  De acum, poţi comanda maşină UBER şi de pe Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Uber este foarte popular şi apreciat peste tot în lume pentru că a reuşit să simplifice foarte mult sistemul de taximetrie, dar acum, cu ajutorul Facebook Messenger, lucrurile vor fi şi mai simple.

  Serviciul de mesagerie testează o nouă funcţionalitate care se numeşte „Transportation on Messenger”, care permite utilizatorilor să solicite, dar să şi primească înştiinţări şi să plătească pentru călătorii cu taxiul, fără a fi nevoie să descarce aplicaţia sau să părăsească fereastra cu o conversaţie activă.

  Citeşte şi: WhatsApp a fost interzis în Brazilia printr-o decizie judecătorească

  Uber este primul partener Facebook care a aderat la această platformă. Dacă cineva îţi trimite o adresă într-o conversaţie, poţi accesa adresa şi să ceri o maşină Uber, direct din aplicaţia Messenger.

  Mai poţi accesa iconiţa care afişează o maşină sau să alegi „Transportation” de la meniul „mai multe”, iar imediat o maşină Uber va fi în drum spre tine.

  Vei primi actualizări cu locaţia maşinii direct pe aplicaţia Messenger, prin pop-up-uri, fără a interfera cu conversaţia activă care este în desfăşurare. Poţi plăti şi fără să părăseşti conversaţia, iar Uber va trimite chitanţa pe o conversaţie privată.

  Momentan, funcţionalitatea va fi disponibilă pentru un număr restrâns de utilizatori din SUA şi în anumite locuri unde Uber este activ pe piaţă. Facebook promite că va acoperi tot mai multe zone, dar că va adăuga mai multe firme care presetează servicii de transport.

  Citeşte şi: Facebook funcţionează acum şi offline

  Cei care vor beneficia de această funcţionalitate şi vor testa serviciul, va trebui să aibă instalată cea mai nouă versiune Facebook Messenger, pentru a avea acces la  opţiunea „Transportation„.

  Dacă foloseşti foarte des Uber, poţi sincroniza contul cu aplicaţia Messenger chiar de astăzi. Toţi cei care folosesc aplicaţia pentru prima dată primesc 20 de dolari credit pentru călătorie, dar această ofertă va fi limitată ca timp. Noii utilizatori Uber se pot înscrie pentru serviciu direct de pe aplicaţia Messenger.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.