Hangouts pierde funcţia SMS la următoarea mare actualizare

Mădălina Gănescu
- 17.12.2015, 15:38 în Aplicaţii
0

SHARES

Google Hangouts a primit o mulţime de funcţii folositoare în ultimii ani, dar una dintre cele mai populare se pare că va fi înlăturată.

Potrivit unui zvon ce vine de la Phandroid, Hangouts va pierde capacitatea de a trimite şi de a primi SMS-uri şi MMS-uri odată cu următoarea mare actualizare.

Această funcţie a fost implementată pe platoformă în octombrie 2013, dar de atunci o mulţime de utilizatori au raportat probleme majore cu privire la serviciu. Compania nu a ezitat să ia măsuri, creând treptat o experienţă destul de plăcută pentru majoritatea celor care utilizează în prezent Hangouts.

Citeşte şi: Sony va lansa două flagship-uri Xperia cu Snapdragon 820 în 2016

Pentru moment, nu este clar care este motivul pentru care Google înlătură această funcţie, deşi nu ar trebui să ne surprindă dacă compania ar dori să simplifice experienţa cu mesajele pe Android.

În cele din urmă, Google a lansat, surprinzător, o nouă aplicaţie SMS numită Messenger în anul 2014, odată cu lansare Nexus 6, inducând în eroare utilizatorii cu privire la ce aplicaţie pentru mesaje ar trebui să folosească.

Potrivit raportului, angajaţii Google testează în prezent funcţiile pe care le va primi fiecare utilizator odată cu cea mai mare actualizare Hangouts. De asemenea, mai este precizat faptul că utilizatorii Google Voice vor putea trimite în continuare mesaje prin Hangouts, numai cei care folosesc mesajele prin SMS vor avea de suferit.

Citeşte şi: WhatsApp a fost interzis în Brazilia printr-o decizie judecătorească

Nu avem parte de o ştire rea, totuşi, de vreme ce noua versiune Hangouts va avea mai multe funcţii pe care utilizatorii le solicită de ceva vreme. Pentru început, Hangouts va primi funcţionalitatea de reply rapid la notificări. Această funcţie a fost disponibilă pe Google Messenger de ceva vreme, iar pe Hangouts iOS este prezentă doar de puţin timp.

Noua actualizare va aduce, de asemenea, capacitatea de a plasa un shortcut într-o anumită conversaţie de pe ecranul de start. Nu este o funcţie foarte nouă, dar este plăcut să ne putem folosi de ea.

De vreme ce am primit aceste informaţii sub formă de zvon, va trebui să le privim cu reticenţă până în momentul în care vom afla declaraţiile din partea oficialilor companiei.

DESCARCĂ HANGOUTS DE PE GOOGLE PLAY

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!