More

  Fallout 4 l-a lăsat fără soţie şi loc de muncă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Uneori, un joc este atât de bun încât este aproape imposibil să te opreşti din a te juca şi la un moment dat ajungi să îţi pierzi nu doar locul de muncă, ci şi soţia, ba chiar poţi să te şi îmbolnăveşti.

  Exact acest lucru i s-a întâmpla unui bărbat de 28 de ani din Siberia, potrivit Russia Today.

  Bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a descărcat jocul şi a petrecut 3 săptămâni numai în faţa calculatorului, lucru ce l-a costat locul de muncă, divorţul de persoana iubită şi o stare de sănătate precară.

  Citeşte şi: Tim Cook explică de ce produsele Apple nu sunt create în SUA

  Dacă Hunter S. Thompson ar fi fost încă printre noi şi ar mai fi scris despre gaming, acest bărbat ar fi fără doar şi poate inspirat pentru un roman.

  Potrivit unui comunicat al bărbatului:

  „Dacă ştiam că acest joc creează o aşa mare dependenţă, aş fi fost mai atent cu privire la asta. Nu l-aş fi cumpărat sau l-aş fi lăsat pentru perioada de după sărbătorile de iarnă şi Anul Nou.”

  Citeşte şi: 800 de ingineri Apple se ocupă de o singură componentă iPhone 7

  Bărbatul a dat în judecată Bethesda, iar această acţiune creează un nou precedent în Rusia, deşi au mai fost întâlnite cazuri asemănătoare în ultimii ani. În 2010, spre exemplu, Curtea Federală din SUA a prezentat cazul lui Craig Smallwood, care a solicitat despăgubiri după ce a devenit dependent de „Lineage II”.

  Fallout 4, se pare, ar putea fi cel mai periculos joc din ultima perioadă, în ceea ce priveşte dependenţa.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.