More

  800 de ingineri Apple se ocupă de o singură componentă iPhone 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a angajat mai mult de 800 de ingineri pentru a lucra la perfecţionarea unei singure componente a iPhone-ului ce va fi lansat în anul 2016, mai precis, de cameră.

  Ar putea părea o investiţie mult prea mare pentru crearea unui singur telefon, dar se pare că, camera va fi compusă, de fapt, din nici mai mult, nici mai puţin, de 200 de piese, potrivit celor precizate de Graham Townsend în „Anatomia unei camere de iPhone”.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va ajunge în magazine din martie 2016

  „Pentru a capta o imagine, se întâmplă, de fapt, 24 de miliarde de operaţiuni”, spune Townsend.

  Mica armată de ingineri a făcut ca experienţa utilizatorului de iPhone să fie mai bună prin implementarea unei metode prin care aceştia să nu mai obţină fotografii neclare din cauza mâinilor tremurânde.

  În interiorul camerei există 4 fire mici, fiecare de jumătatea grosimii unui fir de păr uman. Cele 4 fire creează o „microsuspensie” a componentelor camerei care pot absorbi tremuratul mâinilor pentru a obţine fotografii clare.

  Citeşte şi: iPhone 7: Evaluarea zvonurilor sau tot ce trebuie să ştim până acum

  Echipa lui Townsend are, de asemenea, propriun laborator de teste unde adună date despre cum fotografiază cameră în anumite situaţii de lumină. Inginerii trebuie să calibreze camera pentru a obţine cele mai bune imagini, fie că vorbim despre condiţii cu lumină din belşug, fie că ne rezumăm la lumina apusului.

  Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.