0

SHARES

Conceptul Volkswagen BUDD-e spune o poveste despre tehnologia viitorului

Mădălina Gănescu
- 6.01.2016, 10:28 în Auto

După scandalul Dieselgate, Volkswagen vine cu o modalitate importantă prin care să reuşească să readucă oamenii înapoi la brand.

Tocmai a fost prezentat conceptul BUDD-e de la Volkwagen, care seamănă mai degrabă cu un Scion xB, decât cu VW Kombi Tip 2.

S-a vehiculat în ultima perioadă că VW va lansa o maşină electrică care să semene mai mult cu un Microbus, dar se pare că standardele de testare de impact frontal au dus la o faţă plată a maşinii tradiţionale. Liniile te duc într-adevăr cu gândul la microbuzele vechi de la Volkswagen, dar formează un design futuristic al celui original.

Citeşte şi: Samsung te lasă să vezi ce ai în frigider fără să deschizi uşa

VW prezice că până în 2019, bateriile vor putea fi încărcate până la 80% în doar 15 minute, dar acest lucru nu înseamnă că există deja o astfel de tehnologie în companie.

Bateria de 101-kWh de pe BUDD-e poate rezista până la 600 de km la o singură încărcare şi poate alimenta roţile din faţă şi spate pentru a propulsa tracţiune pentru viteze de până la 93 mph.

12

În interiorul BUDD-e regăsim tehnologii avansate, de la un spaţiu hipermodern cu scaune reconfigurabile, la suprafeţe netede la atingere cu comunicare kinestetică.

Citeşte şi: Cea mai bună veste despre iPhone 7 de la Apple

La fel ca mulţi alţi producători care au în vedere conectivitatea, VW crede că vei folosi o astfel de maşină pentru a interacţiona cu biroul sau casa ta inteligentă şi, cel mai important, o vei folosi pentru a consuma informaţii din mass-media şi pentru a comunica mai uşor.

vw-budd-e-ces-2016-149-1020.0

În loc de oglinzi, e-Mirror îţi va arăta imagini de afară în display-uri mici, delicate, din interior. Pe bordul maşinii, este plasat un display de 12.3 inchi chiar în faţa şoferului, iar acesta se extinde într-unul curbat de 13.3 inchi. VW vrea să te gândeşti la maşina electrică ca la o unealtă de legătură, care să te ajute să comunici mai uşor. Aceasta nu este o idee nouă, producătorii de autoturisme jucându-se cu această idee încă din anii 1980.

Citeşte şi: Cum să ai Wi-Fi cu o acoperire de două ori mai mare

28

Pentru moment, BUDD-e este un simplu concept şi, deşi indică o direcţie futuristică, nu putem să o luăm în calcul ca pe o maşină în care poţi locui. Pentru a avea parte de un „spaţiu în care să te desfăşori”, VW trebuie să implementeze toate aceste idei fanteziste cel mai probabil pe un Microbus modernizat.

În galeria foto de mai jos, poţi analiza concepul BUDD-e de la Volkswagen, maşina electrică care îmbină mobilitatea cu tehnologia.

Sursa: 1,

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!