More

  Cum scapi de tema Star Wars din Gmail

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Febra Star Wars a trecut (sau nu), dar cu siguranţă şi-a mai pierdut din velocitate, iar în urma sa au rămas o serie de produse cu tematică, multe dintre care devenind un pic „supărătoare„.

  Este şi cazul temei Star Wars pe care Google a implementat-o pentru Gmail, dar care se manifestă şi pe alte conturi, precum Youtube.

  Citeşte şi: Tendinţe în materie de dispozitive şi accesorii mobile pentru 2016

  De ce am numit „supărătoare” produsele cu tematică? Spre exemplu, poate că nu este foarte supărător faptul că bara de progres, atunci când accesezi căsuţa de gmail a luat forma unui lightsaber jedi, dar pentru cineva care foloseşte foarte mult platforma YouTube şi modifică des volumul de redare al clipurilor, atunci aceasta temă devine de-a dreptul enervantă. Ori de câte ori modifici nivelul de volum, acţiunea va fi însoţită de un efect sonor al unui lightsaber, iar dacă la început a fost o experienţă pe care o doream, a 2358-a oară a pus capac.

  Cum dezactivezi tema Star Wars din Google

  Problema pe care mulţi o întâmpină atunci când doresc să dezactiveze tema Star Wars este că acest proces nu se realizează accesând meniul Setări » Teme, după cum s-ar fi aşteptat.

  Pentru a dezactiva tema trebuie să urmezi întocmai paşii necesari activării sale:

  1. Mergi la secţiunea Star Wars creată de Google

  pas1

  Atunci când ai activat tema, a trebuit să mergi la adresa google.com/starwars de unde a trebuit să alegi cărei facţiuni vrei să te alături. În momentul de faţă aparţii deja unei facţiuni, iar atunci când accesezi linkul vei fi trimis la pagina facţiunii alese. Ajuns aici, trebuie să apeşi butonul „Treceţi de cealaltă parte„.

  2. Mută avatarul în zona neutră

  pas2

  Odată ce ai ajuns în ecranul în care poţi alege altă facţiune, trebuie să muţi avatarul tău în mijloc, între cele două facţiuni. În acest fel, nu vei mai aparţine niciunei facţiuni.

  3. Nu mai alege nicio facţiune

  star-wars-gmail

  Odată ce avatarul tău a ajuns între cele două facţiuni, acolo va trebui să rămană, iar pentru a dezactiva tema trebuie să apeşi butonul „înapoi la setarea prestabilită„.

  Citeşte şi: 25 de imagini neobişnuite la care trebuie să te uiţi de 2 ori

  Aceştia sunt paşii care trebuie urmaţi pentru a scăpa de „trezirea forţei”. Până la următorul episod, vom rămâne cu urechile ciulite şi aşteptăm viitoarea temă Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.