More

  Tim Cook solicită oficialilor guvernamentali să accepte criptarea de nepătruns

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Într-o întâlnire cu oficialii guvernamentali, CEO-ul Apple, Tim Cook, le-a solicitat oficialilor administraţiei lui Obama să vină în întâmpinarea criptării de nepătruns, care să nu lase nicio „portiţă ascunsă”.

  Potrivit The Intercept, Tim Cook a criticat oficialii pentru poziţia lor slabă cu privire la discuţiile despre criptare şi a spus că aceştia ar trebui să facă public faptul că sunt de acord cu criptărea de nepătruns, care să nu lase nicio „portiţă ascunsă”.

  Citeşte şi: LG G5: „Mulţi competitori îşi vor da palme, întrebându-se de ce …”

  Cerinţa lui Cook combate cererea unui număr tot mai mare de oficiali care susţin adăugarea aşa numitelor „golden keys” (chei de aur) pentru criptare, care le-ar permite autorităţilor să decripteze dispozitivele din motive de siguranţă naţională.

  Reprezentanţii companiilor de tehnologie, inclusiv Apple, Facebook, Twitter, Cloudflare, Google, Drop Box, Microsoft şi LinkedIn au fost prezenţi la eveniment, care a fost solicitat de Casa Albă pentru a se discuta despre criptare.

  Procurorul general Loretta Lynch i-a răspuns lui Tim Cook că este necesară o balanţă între intimitate şi siguranţă naţională – o balanţă care continuă să fie dezbătută în cadrul administraţiei.

  Citeşte şi: iPhone 7 va avea display OLED flexibil creat de Samsung

  Cook şi-a susţinut poziţia cu privire la criptare, spunând că în 2015 „Apple a respins ideea că ai săi clienţi ar fi nevoiţi să facă un schimb între intimitate şi siguranţă.”

  Pe măsură ce înaintăm în 2016 şi ne apropiem de alegerile prezidenţiale din America, cel mai probabil subiectul criptării va fi unul intens dezbătut de candidaţi, care par să nu înţeleagă ce presupune acest lucru de fapt.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.