More

  Facebook testează un browser nou prin care se asigură că nu te pierde niciodată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a anunţat că testează un nou browser in-app care va face ca utilizatorii să nu mai părăsească aplicaţia atunci când dau click pe paginile web.

  Browserul nou păstrează culoarea albastră cu care ne-a obişnuit Facebook, iar potrivit The Next Web, mai are câteva funcţii pe care le oferă.

  În vreme ce actualul browser ne permite să vedem o singură pagină web şi urmăreşte link-uri către alte site-uri, cel nou îţi permite să introduci alte URL-uri în bara de căutare.

  Această funcţie este folositoare persoanelor care caută ceva anume sau un cuvânt, sau pur şi simplu vor să mai caute şi alte lucruri, fără să fie nevoiţi să utilizeze o aplicaţie diferită.

  Noul browser îţi permite, de asemenea, să mergi înainte şi înapoi pe pagini, să le salvezi pe cele preferate şi, în plus, ai un buton de meniu care include funcţii în suplimentare.

  Noua caracteristică permite Facebook şi browser-ului său să devină o singură entitate, care împiedică utilizatorii să părăsească aplicaţia pentru a avea o experienţă normală de căutare.

  Facebook încearcă în mod normal funcţiile noi cu un număr mic de utilizatori şi uneori renunţă la ele dacă nu au succes. Acum, se pare că, noul browser este testat pe un grup mic de utilizatori iOS.

  Facebook a confirmat noul browser, dar nu a făcut nicio precizare cu privire la momentul în care acesta va deveni disponibil publicului larg. „Testăm schimbările de design ale browser-ului in-app de pe Facebook, astfel încât oamenii să navigheze cât mai uşor şi să vadă poveştile pe Facebook”, a declarat un reprezentant Facebook.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.