More

  Imaginea care confirmă că LG G5 va avea un design radical diferit de seria G

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mai sunt doar câteva săptămâni până la Mobile World Congress, eveniment mondial pe tehnologie ce va avea loc la Barcelona între 22 – 26 februarie 2016.

  Cu prilejul acestui congres, LG s-ar putea lupta umăr la umăr cu Samsung lansând ultimele flagship-uri smartphone: LG G5, respectiv Galaxy S7.

  Zvonurile anterioare ne-au oferit puţine informaţii cu privire la dispozitive, dar acum, mulţumită lui Shai Mizrachi, putem confirma informaţia potrivit căreia LG va lansa un smartphone radical diferit de ce avem la ora aceasta pe piaţă.

  În primul rând, putem dezvălui că zvonurile cu privire la schimbare liniei de design folosită pentru seria G sunt adevărate. O dată cu diagrama publicată de Mizrachi, este cert că G5 va fi mai subţire, mai înalt şi mai lat decât celelalte flagship-uri din seria G.

  LG G4 măsoară 148.9 x 76.1 x 6.3-9.8 mm în vreme ce G5 se aşteaptă să aibă 149.4 x 73.9 x 8.2 mm.

  De asemenea, interesant este că LG a ales să mute butoanele de volum pe o parte a dispozitivului, nu pe spate, cum am văzut la seriile G anterioare şi nu există nicio îndoială că grosimea a jucat un rol extrem de important.

  În vreme ce butoanele de volum se mută pe o parte, butonul de pornire se pare că va fi poziţionat exact sub camera principală şi va folosi, de asemenea, drept senzor de scanare a amprentei, aşa cum am văzut şi la ultimele dispozitive Nexus.

  Diagrama de astăzi se leagă de imaginea publicată la finalul săptămânii trecute de CNet Korea, care sugera că vom vedea o schimbare radicală de design la flagship-ul pe care îl va lansa LG luna viitoare.

  LG-G5-leak-Shai-Mizrachi-Android-Authority-840x535

  Până acum, am auzit zvonuri potrivit cărora LG G5 va avea un design în totalitate metalic, primul din seria G, acesta va măsura aproximativ 5.6 inchi, va avea rezoluţie QHD şi nu este exclus să avem parte de un display edge-to-edge.

  LG a confirmat că va anunţa G5 pe data de 21 februarie la Barcelona, în numai o lună de zile de acum înainte. De vreme ce nu avem nicio confirmare oficială cu privire la diagrama de astăzi sau pentru imaginea de săptămâna trecută, este recomandat să privim cu doză de scepticism ceea ce ştim până acum.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.