Samsung a rezolvat în tăcere problema cu S Pen-ul de la Galaxy Note 5

Mădălina Gănescu
- 19.01.2016, 15:56 în Smartphones
0

SHARES

Samsung Galaxy Note 5 a fost lansat în toamna anului trecut o dată cu S6 Edge Plus, fiind considerat de departe cel mai fascinant dispozitiv şi cel mai elegant phablet din portofoliul gigantului.

Totuşi, la scurt timp după lansare, Note 5 a devenit un adevărat subiect de dezbatere din cauza mecanismului de funcţionare a stylus-ului.

Introducerea greşită a stylus-ului în telefon poate produce daune semnificative. Pentru a rezolva temporar acest inconvenient, Samsung a implementat în urmă cu 2 luni de zile o soluţie sesizată de J Williams şi dezbătută apoi pe canalul său de YouTube.

avertisment

Iniţial, telefonul avea inclus un avertisment în manualul de utilizare, dar pentru că nu multe persoane îl citeau, Samsung a decis să mute acest avertisment pe ecran.

În urmă cu doar câteva zile, Samsung a schimbat lucruri în interiorul Galaxy Note 5, iar aşa cum citează Android Central: „Samsung poate confirma că mecanismul intern S Pen de pe Note 5 a fost schimbat pentru a fi evitate problemele provocate de inserarea incorectă a S Pen… Ca de obicei, recomandăm să fie urmărite cu atenţie instrucţiunile de introducere a S Pen-ului.”

spen

Din păcate, nu există informaţii cu privire la cum a fost soluţionată această problemă şi nici dacă problemele dispozitivelor aflate deja pe piaţă şi care au prezentat astfel de probleme până acum au vreo rezolvare sau dacă modificarea mecanismului S Pen este valabilă doar pentru phablet-urile care vor fi produse de acum înainte.

Totuşi, chestiunea face că Samsung a ascultat nemulţumirile clienţilor şi a făcut schimbarea necesară pentru a preveni deteriorarea mecanismului de introducere a stylus-ului în Note 5.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!