More

  Huawei va lansa 4 smartphone-uri P9 anul acesta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei se numără în prezent printre principalii jucători de pe piaţa de dispozitive mobile, datorită unui portofoliu ce se extinde de la mid-range la high-end.

  Potrivit unei surse apropiate companiei, Huawei plănuieşte să lanseze o serie de flasgship-uri smartphone P9 în decursul acestui an, lucru ce ar trebui să acopere preferinţele unei plaje largi de consumatori.

  Deşi nu avem specificaţiile exacte pentru smartphone-uri, sursa precizează că Huawei se pregăteşte să lanseze 4 variante ale flagship-ului în 2016. Va fi un P9 normal, un P9 lite, pentru buget redus, un P9 max, ceva mai mare decât celelalte dispozitive şi P9 „îmbunătăţit”, care va veni la pachet cu o serie suplimentară de funcţii hardware.

  De asemenea, P9 max se spune că va avea memorie RAM suplimentară şi un spaţiu de memorie mai mare decât modelul normal. P9 va avea, cel mai probabil, un senzor dual la cameră principală de 12 MP pentru a capta informațiile în adâncime, pentru o focalizare mai bună a imaginii și pentru ajustări ale diafragmei.

  Huawei a mai folosit până acum această configurare duală a camerei în interiorul smartphone-urilor high-end. În plus, rezoluţia display-ului s-ar părea că va avea 1080p, dar nu există pentru moment informaţii cu privire la capacitatea bateriilor folosite pe dispozitive.

  Aparent, Huawei nu are în plan să dezvăluie smartphone-urile din seria P9 la Mobile World Congress 2016, eveniment ce are loc la Barcelona între 22 – 26 februarie. Cel mai probabil linia va fi dezvăluită în cadrul unui eveniment dedicat la câteva săptămâni după evenimentul mondial de tehnologie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.