Proiectorul portabil mic de la Sony transformă orice suprafaţă într-un TV

Mădălina Gănescu
- 20.01.2016, 14:46 în Gadgets
0

SHARES

Cele mai noi produse Sony din gama de electronice pentru acasă, Life Space UX, au preţuri şi date de lansare, cel puțin pentru ţara de origine a companiei, Japonia.

Proiectorul portabil Ultra Short Trow, este un dispozitiv mic care poate proiecta imagini pe un perete sau pe oricare altă suprafaţă de la o distanţă foarte mică şi va fi disponibil începând cu data de 13 februarie la un preţ de 798 de dolari.

Desigur, Sony produce proiectoare 4K şi mai mari, dar acest proiector portabil de dimensiuni reduse se integrează mult mai uşor în casa ta.

Bateria proiectorului măsoară 81 mm x 131 mm x 131 mm, are o durată de viaţă la o singură încărcare completă de până la 2 ore şi poate proiecta o imagine autofocusată de 1366 x 768 cu 100 de lumeni, cu o distanţă de la 55 la 200 de cm.

Există o intrare HDMI, dar poţi accesa de asemenea conţinutul prin intermediul unui hub wireless conectat la PC sau TV. Proiectorul funcţionează cu Bluetooth Low Energy, astfel încât poţi destul de rapid să dai drumul la un filmuleţ de pe smartphone atunci când ambele dispozitive sunt închise.

Proiectorul portabili de dimensiuni mici de la Sony, Ultra Short Throw, va fi disponibil pe piaţa din America începând cu vara acestui an, dar nu avem pentru moment informaţii cu privire la disponibilitatea produsului pe piaţa din Europa, respectiv România.

Sony va lansa, de asemenea, Glass Sound Speaker în data de 13 februarie şi va avea preţul de 634 de dolari. Acesta va fi practic o versiune a speakerelor Symphonic Light pe care le-am văzut la CES acum un an de zile.

vs01-05_1918cxs-1.0.0

Este vorba despre un speaker Bluetooth încastrat într-un tub de sticlă, cu sursă de lumină la bază. În plus, Sony spune că Glass Sound Speaker va fi disponibil tot din vara acestui an pe piaţa din SUA.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!