More

  Microsoft înlocuieşte cablurile de alimentare Surface Pro din motive de supraîncălzire

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft le va permite utilizatorilor Surface Pro, care au achiziţionat modele lansate acum ceva mai mult timp de companie, să schimbe cablurile de alimentare din cauza unei posibile probleme de supraîncălzire.

  Un raport al Channelnomics Europe, publicat pe 19 ianuarie, spune că Microsoft va anunţa o retragere voluntară a cablurilor de alimentare pentru Surface Pro, Surface Pro 2 şi Surface Pro 3, modele vândute înainte de iulie 2015.

  Tot aici mai este precizat că Microsoft ar trebui să facă publică informaţia vineri, 22 ianuarie.

  Înlocuirea s-ar părea că va fi pentru cablurile care au fost în mod repetat îndoite sau împăturite, potrivit aceleaşi surse. Decizia voluntară nu este aşteptată să vizeze şi Surface Pro 4, lansat de Microsoft în toamna anului 2015 sau pentru modelele non-Pro Surface.

  În America, Microsoft va furniza cabluri de schimb pentru Surface Pro, Pro 2 şi Pro 3, înainte de martie 2015, clarifică purtătorul de cuvânt.

  Aceasta va fi o modificare ce va avea loc la nivel mondial, iar mai multe detalii cu privire la aceste aspecte vor fi făcute publice pe site-ul oficial în curând, mai adaugă reprezentantul companiei.

  „Ca urmare a problemelor provocate de cablurile de alimentare care au fost strânse prea tare, răsucite sau de care s-a tras pentru o perioadă mai lungă de timp, o proporţie mică de clienţi Surface Pro au raportat probleme cu cablurile de alimentare AC. Vom oferi mai multe detalii în scurt timp despre cum pot clienţii să obţină o înlocuire gratuită a cablurilor.”

  Nu este clar care este numărul de unităţi afectate, de vreme ce Microsoft nu dezvăluie numărul de produse comercializate. În vreme ce tabletele Microsoft Surface Pro sunt acoperite de înlocuirea voluntară, ultimele dispozitive Surface Pro 4 nu sunt afectate de problemele de supraîncălzire.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.