More

  HTC One M10 s-ar putea lansa în luna martie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În vreme ce apar tot mai multe zvonuri cu privire la lansarea Samsung Galaxy S7, am auzit prea puţine detalii despre HTC One M10, în afara faptului că se presupunea că ar putea fi lansat în luna februarie la Mobile World Congress, Barcelona.

  Totuşi, potrivit unui zvon lansat de ITHOME, se pare că nu vom vedea smartphone-ul mai devreme de luna martie, iar în rafturile magazinelor va ajunge cel mai probabil în aprilie.

  Întârzierea, dacă va exista cu adevărat, ar explica faptul că nu am aflat prea multe detalii despre HTC One M10 până acum.

  Se presupune că au fost create câteva prototipuri pentru telefon, dar toate ar fi fost respinse, forţând designerii să o ia de la capăt, lucru ce ar fi influenţat data de lansare.

  Nu avem parte doar de veşti rele! Dacă HTC este îngrijorat în ceea ce priveşte designul, asta ar putea însemna că produsul finit va fi diferit faţă de ceea ce am văzut până acum din partea producătorului, dacă nu vom avea parte chiar de ceva senzaţional.

  Aceeaşi sursă menţionează că HTC One M10, indiferent de forma pe care o va avea, va veni cu procesor Snapdragon 820 de la Qualcomm, care nu este o surpriză, de vreme ce majoritatea flagship-urilor smartphone care se vor lansa anul acesta vor veni cu acesta.

  În plus, se mai zvoneşte că dispozitivul va avea o cameră principală de 23 MP şi o baterie de 3000 mAh, ceva mai mare decât cea de 2840 mAh pe care o regăsim pe smartphone-ul HTC One M9.

  Nu este exclus să vedem integrat şi un cititor de amprentă în butonul de home, funcţie implementată de companie şi pe HTC One A9. Poate că, cel mai tare lucru despre care am putea vorbi ar fi rezistenţa la apă a dispozitivului, caracteristică ce ar face din M10 un telefon durabil şi stylish.

  De vreme ce nu există nici o confirmare oficială cu privire la zvonurile precizate în acest articol, este bine să le tratezi cu o doză de scepticism, cel puţin până la proba contrarie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.