More

  Poţi instala aplicaţii pe Android şi prin Google Search, nu numai din Play Store

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google aduce o schimbare semnificativă în motorul de căutare, iar aceasta este utilă în mod deosebit utilizatorilor de Android.

  Dacă până acum erai nevoit să intri în Play Store pentru a căuta o aplicaţie şi mai ales pentru a o descărca în smartphone-ul tău Android, de acum, Google a implementat opţiunea de a instala aplicaţia direct din Google Search, fără să mai fii nevoit să deschizi Play Store.

  Nu toată lumea se va bucura de această utilitate, cel puţin nu pentru moment, dar cel mai probabil după perioada de testare, aceasta va fi disponibilă publicului larg.

  Poţi testa disponibilitatea acestui serviciu deschizând Google şi căutând numele aplicaţiei dorite. Aceasta va apărea prima în rezultatele căutărilor, împreună cu un buton de instalare.

  Totuşi, mare parte dintre utilizatori ajung pe Play Store atunci când dau click pe butonul de instalare, în vreme ce persoanele care au noua funcţie vor vedea permisiunea de instalare aşa cum este cea din Play Store, după care se va deschide o fereastră mică astfel încât procesul de instalare să înceapă.

  instal

  Acest serviciu ar putea fi disponibil doar din aplicaţia Google, nu şi din Chrome. Potrivit Android Police, o parte dintre utilizatori au sesizat schimbarea în urmă cu o lună sau mai mult, dar doar în ultima perioadă a apărut unui număr mai mare de persoane.

  Tu ai sesizat schimbarea? Ţi se pare mai utilă decât experienţa din Play Store? Lasă opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.