More

  Skype pentru Android îţi permite să programezi apeluri şi să deschizi documente Office

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicaţia de apeluri video, de voce şi de mesaje, Skype, oferă utilizatorilor câteva funcţii noi, extrem de folositoare.

  În urmă cu numai o săptămână, Skype a împlinit 10 ani de apeluri video, iar pentru a sărbători evenimentul, compania a implementat o nouă funcţie senzaţională şi aşteptată de mult timp de majoritatea utilizatorilor: apeluri video de grup pe smartphone.

  Ei bine, Skype primeşte constant noi funcţii care fac comunicarea mult mai uşoară, iar astăzi, versiunea Android devine „mai bogată” cu două noi unelte extrem de utile pentru fiecare dintre noi.

  În primul rând, acum există o opţiune de programare a apelurilor în aplicaţia de mobil. Tot ce trebuie să faci este să selectezi contactul cu care vrei să vorbeşti mai târziu şi să selectezi elementul potrivit din meniu.

  skype

  Acest lucru îţi va permite să ai un calendar în aplicaţie şi să ţii cont mult mai uşor de ceea ce ai de săvârşit pe parcursul întregii zile, în mod special dacă eşti o persoană foarte ocupată.

  Dacă trebuie să faci referire la un document Office, o notiţă sau o prezentare, în timpul conversaţiei, poţi face rost de un link pentru aceste documente în Skype.

  Tastând denumirea documentului în timpul conversaţiei deschide automat folderul într-o aplicaţie potrivită. Dacă nu o ai instalată, vei primi instrucţiunile despre cum să intri în posesia software-ului de care ai nevoie pentru a-l putea vedea.

  Pentru a te putea folosi de noile funcţii Skype, ai nevoie de ultima versiune Skype pentru Android, care este disponibilă de acum pe Google Play.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.