More

  Foloseste Youtube pe desktop ca si cum ai fi pe aplicatia de mobil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube are o funcţionalitate foarte populară, disponibilă pe aplicaţia de mobil.

  Această funcţionalitate permite redarea unui video, în timp ce utilizatorul poate să caute alte clipuri sau să meargă pe altă categorie. Acum funcţionalitatea picture-in-picture este disponibilă şi pe desktop.

  Utilizatorii care folosesc browserul Chrome, pot instala extensia denumită YouTube Picture in Picture, care aduce această funcţionalitate şi pe desktop şi funcţionează la fel de bine.

  După ce ai instalat extensia, poţi să efectuezi click dreapta pe un video si începi să îl vizionezi imediat, într-o fereastră mică, prin alegerea opţiunii „Play Picture-in-Picture„.

  Poţi mări dimensiunea ferestrei în care este redat un video, îl poţi viziona într-o pagină dedicată sau îl poţi închide de la butoanele care apar atunci când duci cursorul pe fereastra activă. Toate aceste lucruri pot fi realizate fără ca experienţa de browsing să fie influenţată sau clipul să fie oprit.

  Extensia funcţionează foarte bine, cu singura excepţie că video-ul nu poate fi micşorat din pagina sa dedicată, ci numai de pe homepage sau din lista rezultatelor de căutare.

  Pentru cei care folosesc foarte des YouTube, această extensie nu trebuie să le lipsească. Este o experienţă care nu trebuie ratată!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.