More

  Mobile World Congress 2016: Mark Zuckerberg va fi prezent pentru al 3 – lea an consecutiv

  Ediţia MWC din 2015, la care au luat parte 93.000 de vizitatori şi 2.000 de expozanţi din întreaga lume, a generat un impact asupra economiei din Spania de 436 de milioane de euro.

  Potrivit Agenţiei Edición España (EFE), se pare că fondatorul Facebook, Mark Zukerberg, va fi, pentru al 3-lea an la rând, una dintre vedetele congresului ce va avea loc la Barcelona anul acesta în perioada 22 – 25 ianuarie.

  De asemenea, actualul campion de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, este un alt protagonist al actualei ediții.

  Sloganul actualei ediţii Mobile World Congress este reprezentat de sintagma: „Mobilul este totul!”. Anul acesta, se așteaptă să participe la eveniment 95.000 de persoane și peste 2.100 de companii din diferite sectoare precum telefonie, automotor sau finanțe, care își vor prezenta noutățile.

  Acer, Fujitsu, Google, Huawei, Nokia, Visa, Telefónica, Sony, Samsung, Alcatel-Lucent, Cisco, Intel, Lenovo, LG, MasterCard, Microsoft sau Vodafone sunt câteva din multinaționalele care vor fi prezente la eveniment.

  Printre vorbitori și invitați se mai enumeră, de asemenea, consilierul delegat al Ford, Mark Fields, și consilierul delegat al General Electric Digital, William Ruh.

  „Preconizăm un mare congres, mai multă lume, mai mulți expozanți, mai mult spațiu, o mai mare repercusiune economică, o mai mare acoperire și generarea de locuri de muncă”, declară John Hoffman, consilier delegat GSMA, asociația care regrupează principalii operatori de telefonie mobilă și care organizează MWC.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here