More

  Primul cărucior pentru copii care se conduce singur

  Un singur cuvânt a pus stăpânire pe vocabularul din industria tehnologiei, iar acesta este „autonomie„.

  Maşinile fără şofer sunt un subiect extrem de popular, dar legislaţia este o piedică în realizarea acestui vis. Cu toate acestea, există un gadget care se poate conduce singur şi care ar putea ajunge mai repede pe piaţă, înaintea maşinilor autonome: căruciorul care merge singur.

  Smartbe, primul cărucior inteligent din lume, foloseşte detectarea mişcării pentru a te urma oriunde mergi tu, fără să fie nevoie să împingi sau să ghidezi dispozitivul cu mâinile.

  Momentan, Smartbe este listat pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Dacă totul decurge conform planurilor, căruciorul va fi cel mai popular mod de transport pentru bebeluşi.

  Pe lângă un motor electric, care va asigura propulsia căruciorului, acesta dispune şi de două boxe wireless, pentru ca bebeluşul să asculte muzică relaxantă, un sistem de legănare, trei copertine retractabile, un sistem de încălzire a biberonului şi un sistem de control al temperaturii.

  În ceea ce priveşte siguranţa „în trafic”, Smartbe este dotat cu semnale direcţionale, camere video la interior şi exterior, cât şi o alarmă anti-furt, deoarece un cărucior atât de tehnologizat este şi extrem de valoros.

  Căruciorul va putea fi controlat de la un panou de comandă, care este integrat în mânerul căruciorului. Acesta mai poate fi controlat şi printr-o aplicaţie iOS sau Android.

  Motorul căruciorului poate fi setat pe trei moduri:

  1. Autopropulsat, iar acesta va folosi senzorii pentru a păstra distanţa constantă faţă de părinte;
  2. Propulsie asistată, care funcţionează exact ca şi maşina de tuns iarba;
  3. Manual, prin care căruciorul funcţionează exact ca un cărucior obişnuit.

  Perioada de funcţionare este de până la 6 ore, iar pe lângă funcţiile pe care le are, acesta va putea să îţi încarce şi dispozitivul mobil.

  După cum spuneam, atâta tehnologie nu va fi tocmai accesibilă, iar amatorii unui asemenea cărucior vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 3.199 de dolari, plus taxele de livrare. pe lângă acest cost ridicat, nici timpul de livrare nefiind unul optimist. Livrările vor putea fi disponibile începând cu luna aprilie 2017.

  Pentru cei care sunt preocupaţi de siguranţa copilului într-un asemenea cărucior, pe pagina Indiegogo a proiectului este menţionat faptul că tehnologia cu care Smartbe este echipat a fost testată şi este folosită şi în alte domenii de activitate, în procese industriale.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here