More

  Apple Car: Managerul care se ocupa de proiect părăseşte compania

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După ce avocatul Oracle a dezvăluit suma de bani pe care Google o plăteşte către Apple, gigantul din Cupertino primeşte o nouă lovitură.

  Potrivit informaţiilor apărute în The Wall Street Journaldirectorul care s-a ocupat în ultimii doi ani de proiectul maşinii electrice părăseşte compania Apple.

  Steve Zadesky a lucrat timp de 16 ani în cadrul companiei Apple şi, potrivit informaţiilor, acesta părăseşte pozitia din cadrul companiei din motive personale şi nu are legătură cu randamentul pe care acesta l-a avut în exercitarea funcţiei sale.

  Nu a fost stabilită care va fi ultima zi de muncă. Nu sunt cunoscute procedurile interne ale Apple pentru asemenea cazuri, în special pentru cei care nu au o poziţie de conducere.

  Nu este foarte clar cum va influenţa compania Apple. Cu toate că nu au fost niciodată confirmate informaţiile cu privire la proiectul Apple Car, zvonurile indică spre dezvoltarea unui proiect care presupune dezvoltarea unei maşini electrice.

  Cu toate că plecarea şefului departamentului de automobile al Apple pare a fi o lovitură mare, realitatea este că Apple are suficiente fonduri pentru a aduce pe oricine îşi doresc„, a declarat Akshay Anand, analyst Kelley Blue Book. Acest eveniment nu ar trebui să afecteze proiectul, iar zvonurile sunt că Apple se concentrează pentru a ajunge un jucător important pe piaţa auto„.

  Zadesky a lucrat înainte la Ford, iar la Apple s-ar fi ocupat de sporirea echipei de dezvoltare pentru contruirea unui prototip de autoturism.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.