More

  Apple pregăteşte iPhone „5se”, cu ecran curbat de 4 inchi, pentru luna martie

  Decât să creeze o clonă de 4 inchi a iPhone 6, Apple se pare că ar fi pe punctul să lanseze o „ediţie specială” a smartphone-ului iPhone 5s.

  Vestea vine de la 9to5Mac, care anunţă că dimensiunile 5s vor rămâne aproximativ aceleaşi, dar dispozitivul va primi actualizări interne şi câteva schimbări de design.

  Noul iPhone „5se” (special edition) se pare că va avea un display curbat din sticla utilizată pentru cele mai nou iPhone-uri şi include un cip NFC pentru Apple Pay. De asemenea, s-ar părea că va avea noul procesor A8 cu coprocesorul M8 şi o cameră de 8 MP pentru funcţia Live Photos de la Apple.

  Se mai zvoneşte, de asemenea, că 5s va fi întrerupt, potrivit unor surse. În plus, noul dispozitiv nu este o lansare soft dinainte introducerii iPhone 7, aşa cum s-a speculat în ultima perioadă. În loc, acesta are menirea de a ţinti publicul care este în căutarea unui dispozitiv Apple mai mic.

  Noul dispozitiv are nume de cod intern „N69”, dar când va fi lansat se pare că se va numi „iPhone 5se” şi a fost descris în 2 moduri de angajaţii Apple: ca o „ediţie specială” a ecranului vintage iPhone de 4 inchi şi ca „o versiune îmbunătăţită” a iPhone 5s”.

  Din fericire, nu există nicio precizare care să arate că acest dispozitiv nou va fi din plastic. Se spune că, va menţine schema de culori ale dispozitivelor Apple existente pe piaţă: space gray, silver şi rose gold.

  Mai avem de aşteptat ceva mai mult de o lună de zile până la lansare smartphone-ului de 4 inchi de la Apple, pentru că se preconizează că va avea loc în martie, motiv pentru care vom rămâne cu ochii în patru pentru a fi la curent cu orice informaţie nou lansată.

  Sursele au furnizat pentru 9to5Mac lista cu modificările pe care le va primi „iPhone 5se”:

  » marginile subţiri şi strălucitoare vor fi înlocuite cu sticlă curbată la fel la ca iPhone 6 şi 6s
  » va rămâne aceeaşi cameră principală de 8 MP şi cea frontală de 1.2 MP de pe Iphone 6
  » va exista barometru pentru urmărirea evoluţiei în aplicaţia Health
  » un cip NFC pentru Apple Pay

  » procesoarele A8 şi M8 de pe iPhone 6, Bluetooth 4.2, VoLTE, şi cipurile de Wi-Fi 802.11ac WiFi de pe iPhone 6s
  » Live Photos de pe iPhone 6s
  » Aceleaşi opţiuni de culori folosite la linia 6s de la Apple: Silver, Space Gray, Gold şi Rose Gold

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here