More

  WhatsApp se pregăteşte să împărtăşească informaţiile utilizatorilor cu Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  A fost doar o chestiune de timp până când Facebook şi WhatsApp aveau să se unească sub o formă sau alta, după ce gigantul media a achiziţionat serviciul în anul 2014.

  Acum, primul indiciu că cele două entităţi se vor uni a fost dezvăluit de Javier Santos, care a descoperit o nouă opţiune de a împărtăşi informaţiile utilizatorilor WhatsApp cu serviciul Facebook, împreună cu un set de termeni şi condiţii care trebuie, de asemenea, acceptaţi. Informaţiile contului vor fi împărtăşite aparent pentru a „îmbunătăţi experienţa Facebook.”

  De vreme ce WhatsApp renunţă la taxa anuală de abonare, probabil Facebook este în căutare de date suplimentare, care să ajute la sistemul de reclame care apar în principala aplicaţie de social media.

  WhatsApp-Facebook-data-sharing-and-encryption-840x413

  Facebook a anunţat, de asemenea, recent că va introduce modalităţi pentru ca utilizatorii să comunice cu firmele şi vice versa, lucru valabil deja în cazul Facebook Messenger, la care încă se mai lucrează.

  Mai mult decât atât, se pare că există, în acelaşi timp, o opţiune de encriptare care poate fi făcută pentru a funcţiona sub fereastra securizată.

  Există o opţiune care îi poate ajuta pe utilizatori să se asigure că pot avea o conversaţie în siguranţă cu un anumit interlocutor. Codurile QR aparent pot fi folosite pentru a verifica cheile de criptare cu contactele.

  Potrivit unui raport separat, există o funcţie de împărtăşire a documentelor care urmează să fie anunţată în curând, împreună cu o fereastră UI nouă, care să te ajute să manevrezi documentele primite.

  S-ar părea că ni se pregătesc o serie de schimbări destul de interesante în ceea ce priveşte WhatsApp. Desigur, înainte de orice, indicat este să aşteptăm informaţii oficiale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.