More

  Primul hotel din Europa dedicat gamerilor s-a deschis în Amsterdam

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De ce este necesar un hotel pentru gameri? Deoarece şi gamerii mai trebuie să călătorească!

  De parcă nu ar fi existat şi aşa suficiente motive pentru a vizita oraşul Amsterdam, acum există un motiv în plus, iar ţinta este un segment nou, care este în continuă creştere: gamerii.

  Arcade, este un hotel de 3 stele, care oferă cam tot ce şi-ar dori orice gamer, dar şi mai mult. Fiecare cameră este dotată cu o consolă, în lobby-ul hotelului există console portabile, iar pentru cei care doresc o lectură liniştită, există o librărie întreagă cu benzi desenate.

  arcade_hotel_4

  Hotelul Arcade este amplasat departe de zonele aglomerate şi zgomotoase frecventate de turişti, tocmai pentru a oferi gamerilor care se cazează aici o experienţă plăcută, după ce au vizitat oraşul toată ziua.

  După cum spuneam, pe lângă serviciile normale şi consolele prezente în fiecare cameră, există şi alte servicii speciale, de care clienţii se pot bucura. Spre exemplu, pentru că vorbim despre Amsterdam, hotelul pune la dispoziţie celor cazaţi o bicicletă pentru deplasarea prin oraş. Este modul eficient şi sănătos pe care olandezii îl folosesc pentru a se deplasa.

  arcade_hotel_3

  Cu toate acestea, pentru cei un pic mai timizi sau cărora chiar nu le place să dea ochii cu aglomeraţia de afară, experienţa de şedere în acest hotel este unică. Toate camerele au tot ce le trebuie pentru ca ocupantul să nu fie nevoie să părăsească deloc camera.

  Daniel Salmanovich, proprietarul hotelului Arcade, care conduce afacerea familiei, a ales să îşi transforme hotelul într-un loc special pentru cei care iubesc jocurile video: „Am vrut să creez un spaţiu în care călătorii şi gamerii să se simtă exact ca acasă„.

  arcade_hotel_5

  Evenimentul de deschidere a găzduit şi o degustare de gin, mâncare şi un turneu FIFA. Patronul doreşte să construiască şi o sală specială pentru gaming, în următorii ani, cât şi mărirea numărului de camere de la 36 la 45.

  Mai multe detalii despre Hotelul Arcade le puteţi găsi pe site-ul oficial.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.