More

  UPDATE IMAGINI: Samsung Galaxy S7 ia faţa iPhone de 4 inchi cu o lansare pe 11 martie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am auzit o mulţime de lucruri de Samsung Galaxy S7 în ultimele luni de zile. Ştim că va semăna cu Galaxy S6, dar va avea îmbunătăţiri în ceea ce priveşte specificaţiile, o cameră mai bună şi o baterie mai puternică.

  UPDATE: Imaginile cu ecranul Samsung Galaxy S7 şi camera pe care o vom vedea pe dispozitiv vin de la GSM Arena. Numele modelului este SM-G910F (care ştim deja că este atribuit funcţiilor interne ale Galaxy S7, plus F la final pentru versiunea regională).

  Comparând cu camera existentă pe Galaxy S6, această nouă cameră are conectorul pentru o parte, în vreme ce la anteriorul era centrat.

  gsmarena_001

  Avem, de asemenea, o imagine clară a display-ului, care aduce foarte mult cu specificaţiile pe care le aveam până acum. Putem observa o margine metalică, care probabil nu va face parte din designul final şi îngrădeşte doar ecranul la care se lucrează în continuare.

  gsmarena_002

  Cel mai probabil, Samsung Galaxy S7 va îngropa unele dintre cele mai bune funcţii de pe nou iPhone, lansându-se în martie.

  Dar când în martie? Nu ştim data exactă, dar se zvoneşte că Samsung S7 va fi disponibil începând cu prima parte a lunii martie, cel mai probabil în aceeaşi perioadă în care ne aşteptăm să fie dezvăluit cel mai nou iPhone de la Apple, iPhone 5se.

  Evan Blass ne-a obişnuit cu informaţii dinaintea lansărilor, care ulterior s-au dovedit a fi adevărate, iar de data aceasta, susţine printr-o postare pe pagina personală de Twitter că ştie data exactă când Samsung Galaxy S7 va fi lansat în Statele Unite ale Americii.

  Samsung Galaxy S7 se lansează pe 11 martie şi Apple organizează o conferinţă în săptămâna 14 – 18 martie, aşa că dacă Samsung nu-şi va schimba data, rămâne de văzut dacă va reuşi să pună într-un con de umbră iPhone 5se.

  Acest lucru înseamnă că următorul flagship Samsung va fi prezentat la finalul lunii februarie, iar acesta lucru s-ar părea că se va întâmpla chiar la Mobile World Congress, eveniment de tehnologie ce va avea loc între 22 – 26 februarie 2016 la Barcelona.

  De asemenea, nu este exclus ca acesta să fie prezentat în New York, unde mai multe smartphone-uri Galaxy au fost prezentate pentru prima dată.

  Desigur, pentru moment această informaţie nu este oficială, dar Blass a dovedit din când în când că ştie ce se pregăteşte atunci când vine vorba de anumite lansări. VIA TWITTER

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.